Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aranżacja wnętrza
Autor Wiadomość
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,828
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Aranżacja wnętrza
Moim zdaniem warto rozważyć cegłę od Ceglanego Renesansu, jeśli ktoś planuje cegłę dekoracyjną w mieszkaniu. My zastosowaliśmy ją w salonie i przedpokoju i efekt jest naprawdę bardzo dobry.

Moje poprzednie tematy:
13-03-2026 16:09
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jowitta41
Posting Freak

Liczba postów: 2,101
Reputacja: 1
Gdzie szukacie inspiracji podczas aranżacji Waszych wnętrz?

kroplówka na kaca

Moje poprzednie tematy:
15-03-2026 13:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
albatros
Senior Member

Liczba postów: 552
Słyszałem, że coraz więcej osób decyduje się na meble na wymiar, bo pozwalają one maksymalnie wykorzystać przestrzeń. Widziałem ciekawy artykuł na ten temat, który omawia, na co zwrócić uwagę przy zakupie szaf na wymiar. Może to być przydatne, jeśli ktoś planuje zmiany w swoim wnętrzu. Zajrzyjcie do tego linku, gdzie znajdziecie więcej informacji: https://budmakolo.pl/wnetrza/meble-dekor...d-zakupem/

Moje poprzednie tematy:
20-03-2026 14:13
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,067
Planuję ewentualnie mały remont przedpokoju i schodów wejściowych, bo stare płytki już dawno straciły swój blask i miejscami popękały. Szukam czegoś, co przetrwa lata i mróz, więc pomyślałam, że solidne płytki kamienne na schody będą najlepszą inwestycją. Wpadła mi w oko oferta od Tiles, bo mają bardzo duży wybór granitów i trawertynów w dobrych cenach. Czy uważacie, że kamień to lepszy wybór niż gres? Nie znam się na tym kompletnie, więc chętnie poczytam o Waszych doświadczeniach z montażem.

Moje poprzednie tematy:
22-03-2026 21:34
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,828
Ostatnio zaczęłam myśleć, że nawet łazienka może być bardziej przytulna i zainteresowały mnie drewniane ozdoby do łazienki Wyglądają bardzo naturalnie i fajnie przełamują chłodny klimat płytek.

23-03-2026 16:06
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,296
Nie każdy ma czas i budżet na meble robione na zamówienie, a jednak chce żeby mieszkanie wyglądało dobrze. Jeśli chcecie sprawdzić gotowe rozwiązania to wszystko macie tutaj: https://sklep.akord.net.pl/ Sklep oferuje nowoczesne meble w przystępnych cenach. To opcja dla osób, które chcą szybko urządzić wnętrze bez kombinowania.

Moje poprzednie tematy:
24-03-2026 11:56
Odpowiedz