Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kosmetyki
Autor Wiadomość
szyszunia
Senior Member

Liczba postów: 260
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: kosmetyki
ja uwazam ze nie ma lepszych kosmetykow od bielendy, ma wiele fajnych serii z super naturalnym skladem i niska cena

Moje poprzednie tematy:
05-04-2023 12:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
magda676
Posting Freak

Liczba postów: 3,283
Naturalny skład i dobra cena to zawsze idealne połączenie, ale prawda jest taka, że takich kosmetyków trochę trzeba się naszukać. Używa ktoś Herbapol Polana? Jestem ciekawa, bo te kosmetyki zapowiadają się świetnie!

Moje poprzednie tematy:
05-04-2023 23:58
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,180
Również uważam że kosmetyki które łączą w sobie naturalny skład i przystępna cenę są warte uwagi. Na co dzień korzystam właśnie z takich dzięki ofercie sklepu https://natureline.pl/. Jestem zachwycona dostępnymi tam produktami i ogromna ich bazą z której zawsze znajduje te idealne dla mnie. Posiadają oni nie tylko zestawy kosmetyków, akcesoria, świece sojowe ale również mydła naturalne, peelingi do ciała, olejki do ciała, sole do kąpieli oraz pudry do kąpieli. Polecam szczerze zakupy w tym sklepie.

Moje poprzednie tematy:
06-04-2023 11:47
alka
Posting Freak

Liczba postów: 882
Jeśli interesują Cię kosmetyki pielęgnacyjne z naturalnych składników, koniecznie przejrzyj ofertę marki https://savone.pl/balsamy-do-ciala/ . Znajdziesz tam szeroki wybór produktów o przyjemnym zapachu i doskonałym składzie, które pomogą zachować zdrową i odżywioną skórę.

Moje poprzednie tematy:
11-04-2023 16:33
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
luiz
Senior Member

Liczba postów: 359
Rano
-przemywam twarz tonikiem hand made- hydrolat lawendowy z olejkami eterycznymi: lawenda, geranium, szałwia muszkatołowa, -krem make me bio różany do cery suchej
Wieczór:
-zmywam makijaż olejem ze słodkich migdałów
-znowu tonik hand made z olejkami eterycznymi
-zel aloesowy jako nawilżacz
-make me bio różany zmieszany z masłem shea + kropla olejku z kadzidlowca świetne serum do twarzy ma też Dottore https://kolniak24.eu/pl/639_artykuly-spo...skory.html
Ogólnie zaczęłam wszędzie dodawać olejki eteryczne, to mega koncentraty wyciągów z roślin, zrobiłam sobie nawet wcierkę do skóry głowy na bazie hydrolatu, jestem zachwycona.
Moje poprzednie tematy:

Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.
21-10-2024 11:02
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,362
Pielęgnacja oparta na minimalizmie to fundament japońskiej filozofii piękna. Na stronie https://www.hadalabotokyo.pl/ dostępne są kosmetyki, które dostarczają skórze potrzebnych składników, eliminując zbędne dodatki. Dzięki temu pielęgnacja jest prosta, a jednocześnie skuteczna.

Moje poprzednie tematy:
25-10-2024 15:24
veronaa
Senior Member

Liczba postów: 693
Jesli chodzi o makijaż to według mnie Eveline Cosmetics nie ma sobie równych Smile ja jestem teraz zakochana w tych pojedynczych cieniach z serii Wonder Match. Piękne kolory, podobają mi się zwłaszcza te matowe.

[Obrazek: 462567198-1128838798583806-7068953175830370386-n.jpg]

Moje poprzednie tematy:
31-10-2024 14:49
reversa
Posting Freak

Liczba postów: 836
Szukałam skutecznych kosmetyków brązujących i znalazłam je na https://tanexpert24.pl/pl. Produkty działają rewelacyjnie, a ich zapach jest bardzo subtelny.

Moje poprzednie tematy:
15-11-2024 11:02
czang
Member

Liczba postów: 182
Nie każda marka kosmetyczna oferuje tak kompleksowe podejście do pielęgnacji cery problematycznej jak firma Nanili. Ich produkty to połączenie zaawansowanej technologii i możliwości personalizacji kuracji. Specjalista z gabinetu lub salonu kosmetycznego, korzystając z kosmetyków Nanili, tworzy terapię idealnie dopasowaną do potrzeb Twojej skóry. Dzięki temu efekty są nie tylko widoczne, ale także długotrwałe. Daj swojej cerze szansę na zdrowy i piękny wygląd i zapomnij o związanych z cerą kompleksach.

Moje poprzednie tematy:
    18-12-2024 11:39
    fatyka
    Posting Freak

Liczba postów: 4,935
    Według mnie dobrym wyborem jest jednak perfumy damski . Sama właśnie planuję kupić tutaj kosmetyki dla mojego narzeczonego, ponieważ widziałam, że oferta jest całkiem dobra, a dodatkowo kosmetyki mają porządny skład

Moje poprzednie tematy:
    21-12-2024 11:21
    Odpowiedz