Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ciekawe aplikacje do nauki angielskiego dla dzieci
Autor Wiadomość
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,010
Reputacja: 0
Status: Offline
ciekawe aplikacje do nauki angielskiego dla dzieci
Cześć, dziewczyny! Chciałam się zapytać, czy macie jakieś sprawdzone aplikacje do nauki angielskiego, które wzbudziłyby zainteresowanie u dzieciaków. Moje dziecko ma 7 lat i coraz częściej prosi o zabawę z telefonem czy tabletem. Sądzę, że jeśli mogłoby przy okazji pouczyć się angielskiego, to byłoby to świetne rozwiązanie. Widziałam kilka propozycji w internecie, ale nie jestem pewna, które z nich naprawdę działają i są ciekawe dla maluchów. Może któraś z Was używa takich aplikacji ze swoimi dziećmi? Czekam na Wasze opinie i rekomendacje!

Moje poprzednie tematy:
10-07-2026 09:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
devlin
Senior Member

Liczba postów: 503
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: ciekawe aplikacje do nauki angielskiego dla dzieci
A wy jak to widzicie? U mnie w rodzinie zawsze był problem z nauką angielskiego u dzieciaków. Ale ostatnio natknęłam się na coś fajnego, co może być pomocne. Słyszałam o Edubears — podobno mają mega ciekawe aplikacje do nauki języka angielskiego, które są stworzone z myślą o maluchach. Myślę, że takie połączenie zabawy z nauką mogłoby się sprawdzić. Z tego co wiem, można zajrzeć tutaj https://teddyeddieandmore.com/ i zobaczyć, czy coś dla siebie wybierzesz!

Moje poprzednie tematy:
12-07-2026 18:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz