Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dom czy mieszkanie?
Autor Wiadomość
hiacynta3
Posting Freak

Liczba postów: 1,005
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: dom czy mieszkanie?
Podczas budowy domu zależało nam na solidnym i estetycznym ogrodzeniu, dlatego wybraliśmy https://polbram.eu/. Firma wykazała się pełnym profesjonalizmem, a realizacja przebiegła szybko i sprawnie. Efekt końcowy jest dokładnie taki, jakiego oczekiwaliśmy – polecamy z czystym sumieniem.

Moje poprzednie tematy:
31-03-2026 12:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
sammas
Senior Member

Liczba postów: 510
Wiadomo że nowe mieszkania najlepiej kupować bezpośrednio od dewelopera i to jeszcze na etapie budowy. Jeśli chodzi o stolicę to mieszkanie na osiedlu Zakątek Harmonia warto kupić, lokalizacja jest dobra a inwestycja wyjątkowa i kameralna.

Moje poprzednie tematy:
24-04-2026 18:22
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,079
Ostatnio szukam informacji o odwodnieniu dachu, bo przy remoncie wyszedł temat wpustów i trafiłam na wpusty dachowe topwet, zastanawiam się jak to się sprawdza w praktyce przy intensywnych opadach i czy ktoś ma doświadczenie z ich montażem, bo z opisu wygląda dość prosto, ale ciekawi mnie realne użytkowanie.

Moje poprzednie tematy:
28-04-2026 17:04
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,325
Niektórzy ignorują temat odwadniania, dopóki coś nie zacznie rdzewieć albo się psuć. Tutaj https://dambat.pl/blogs/news/odwadniacze...-dzialania masz pokazane, jakie są typy odwadniaczy i kiedy je stosować. To obejmuje modele do różnych zastosowań i poziomów wilgotności. Lepiej zapobiegać niż naprawiać. Koszt niewielki, a oszczędności spore.

Moje poprzednie tematy:
29-04-2026 12:57
albatros
Senior Member

Liczba postów: 634
Trochę offtop ale ostatnio zamawiałam parę rzeczy przez internet i miałam niezłe zagwozdki z przesyłkami. Zawsze korzystałam z popularnych kurierów, a teraz zastanawiam się, czy nie lepiej poszukać czegoś bardziej ekonomicznego. Natknęłam się na stronę https://taniapaczka.pl/ gdzie można znaleźć różne opcje dostawy. Ktoś już próbował? Jakie macie doświadczenia? Serio ciekawi mnie, czy to rzeczywiście wychodzi taniej i sprawniej niż zwykłe firmy kurierskie.

Moje poprzednie tematy:
Wczoraj 11:27
Odpowiedz