Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problemy z suchością oczu
Autor Wiadomość
kardamonka
Senior Member

Liczba postów: 578
Reputacja: 0
Status: Offline
Problemy z suchością oczu
Hej, ostatnio mój okulista powiedział, że mam problem z suchością oczu. Znalazłam klinikę Libermedic w Warszawie, która specjalizuje się w tym zakresie. Macie jakieś doświadczenia z takim leczeniem? Warto?

Moje poprzednie tematy:
10-08-2023 12:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
monikabert90
Posting Freak

Liczba postów: 2,841
RE: Problemy z suchością oczu
Moim zdaniem z tego typu problemem najlepiej byłoby się zwrócić do specjalisty. Z tego, co wiem, to na taką fachową pomoc okulistyczną można liczyć w medica vision w Warszawie. Słyszeliście wcześniej o tym miejscu? A może mieliście z nim już do czynienia i chcielibyście podzielić się opinią?

Moje poprzednie tematy:
21-05-2025 19:20
tralinka
Senior Member

Liczba postów: 697
Właśnie sobie uświadomiłam, że naprawdę dawno nie byłam już u okulisty. A mam wadę wzroku, noszę okulary, na pewno te kontrole powinny się u mnie odbywać regularnie. Muszę dlatego poszukać kliniki, gdzie w miarę sprawnie będę mogła do lekarza się zapisać. We Wrocławiu, myślicie, że https://www.braniborska.pl/oferta to będzie dobry wybór?

Moje poprzednie tematy:
30-05-2025 16:10
Gooosia
Member

Liczba postów: 153
Od dłuższego czasu zmagam się z suchością oczu, zwłaszcza po wielu godzinach pracy przy komputerze, co bywa naprawdę uciążliwe. W artykule https://mocsuplementu.pl/wlasciwosci-lut...ej-zalety/ przeczytałam, że luteina może wspierać zdrowie oczu, chronić siatkówkę i łagodzić objawy wynikające z przeciążenia wzroku. Zainteresowało mnie szczególnie to, że działa jak naturalny filtr chroniący przed światłem niebieskim, które przecież towarzyszy mi każdego dnia. Dzięki tym informacjom zrozumiałam, że warto sięgnąć po suplementację luteiną, by lepiej zadbać o wzrok, nie tylko doraźnie, ale też profilaktycznie. Mam nadzieję, że regularne stosowanie przyniesie realną ulgę i poprawę komfortu na co dzień.

Moje poprzednie tematy:
02-06-2025 22:40
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
barto776
Posting Freak

Liczba postów: 1,918
Reputacja: 1
Z kosmetyków jakiej firmy korzystacie i dlaczego?

najlepszy podkład pod panele podłogowe

Moje poprzednie tematy:
03-06-2025 21:08
hiacynta3
Posting Freak

Liczba postów: 1,005
No koniecznie zbadaj oczy! to tez moze byc jakas wada. Mając receptę od okulisty, nie musisz już iść do salonu, żeby kupić okulary – teraz wszystko można zamówić online. Kodano oferuje oprawki Max&Joe od 90 zł, z solidną jakością i naprawdę szerokim wyborem stylów i kolorów.

Moje poprzednie tematy:
24-09-2025 11:29
beata222
Senior Member

Liczba postów: 469
Jeżeli pieką cię i bolą oczy to trzeba odwiedzić okulistę który znajdzie rozwiązanie. W stolicy postaw na ofertę https://medicavisionwarszawa.pl/jak-praw...e-do-oczu/ bo tam w jednym miejscu wykonasz badania oraz dostaniesz odpowiednie leki. Klinika wykonuje też różne zabiegi w tym laseroterapia czy blefaroplastyka.

Moje poprzednie tematy:
27-10-2025 22:32
albatros
Senior Member

Liczba postów: 618
Ciekawe, że poruszyliście temat zdrowia oczu, bo kiedyś trafiłem na artykuł o blefaroplastyce, który może być interesujący w kontekście różnych problemów z oczami. Z tego, co się dowiedziałem, to zabieg ten odnosi się do chirurgii powiek, co może pomóc w poprawie zarówno estetyki, jak i funkcji oczu. Zainteresowanych tematem zapraszam do zapoznania się z informacjami na stronie Blefaroplastyka Rzeszów — warto poczytać, jeśli ktoś ma podobne problemy lub pytania.

Moje poprzednie tematy:
20-03-2026 16:29
Odpowiedz