Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pożyczki bez sprawdzania dochodów
Autor Wiadomość
komini
Junior Member
**

Liczba postów: 19
Reputacja: 0
Status: Offline
Pożyczki bez sprawdzania dochodów
Czy orientujecie się, czy są osiągalne pożyczki bez sprawdzania dochodów czyli po prostu dla bezrobotnych albo osób z zajęciem komorniczym? Z tego co przeczytałem: http://www.prawoty.pl/kredyty/dochody-a-...-pozyczki/ to można są pożyczki bez weryfikowania rejestrów długów a nawet i bez BIK ale czy bez dochodów też? To znaczy akurat w BIK i KRD i innych rejestrach mnie nie ma ale obecnie nie pracuję (firmę zlikwidowano).

Moje poprzednie tematy:
10-08-2018 22:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
monikabert90
Posting Freak

Liczba postów: 2,841
RE: Pożyczki bez sprawdzania dochodów
Moim zdaniem zamiast brać pożyczki zdecydowanie lepiej byłoby znaleźć sobie jakieś dodatkowe źródło dochodów. Dobrym pomysłem, zwłaszcza dla kobiety, może się okazać praca jako konsultantka avon. Oprócz tego, że można na tym zarobić, można jeszcze kupować dla siebie taniej kosmetyki i poznać wielu ciekawych ludzi Wink

Moje poprzednie tematy:
27-04-2025 14:25
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,112
Miejscem godnym polecenia w którym szybko otrzymacie potrzebne szybkie pożyczki jest PoCash. Wniosek złożycie niezależnie od pory dnia bez konieczności wychodzenia z domu. Wszystkie koszty są jasno określone od początku, bez ukrytych opłat czy małego druku. Proces zbierania danych niezbędnych do udzielania pożyczek odbywa się w jasny i bezpieczny sposób, eliminując konieczność dostarczania zbędnych dokumentów czy przejścia przez uciążliwe formalności. Śmiało mogę powiedzieć że skorzystanie z tego rewelacyjnego rozwiązania będzie dla Was korzystne.

Moje poprzednie tematy:
12-06-2025 18:42
alicja930
Posting Freak

Liczba postów: 1,184
Najpierw trzeba się upewnić, że taka pożyczka będzie dla Ciebie bezpieczna. W takich sytuacjach przypomina mi się kredyt we frankach szwajcarskich, który naszym frankowiczom przyniósł masę trudności. Całe szczęście teraz mogą liczyć na pomoc ze strony różnych firm.

Moje poprzednie tematy:
01-07-2025 10:13
benecka
Senior Member

Liczba postów: 268
Dla rolników Bank Spółdzielczy w Raszynie oferuje kredyty branżowe, co jest super, bo nie każdy bank rozumie specyfikę tej działalności. Zostawiam wam namiar https://www.bsraszyn.pl/ gdyby akurat ktoś z was byl zainteresowany.

Moje poprzednie tematy:
24-11-2025 13:08
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,325
Poszukuję miejsca, gdzie można szybko porównać różne pożyczki bez zbędnych komplikacji. Wpadłem na https://wygodnepozyczki.pl/ i wygląda na to, że mają sporo ofert w jednym miejscu. Ciekawi mnie, czy ktoś faktycznie korzystał z ich porównywarki i może powiedzieć, czy warto.

Moje poprzednie tematy:
04-12-2025 09:39
Odpowiedz