Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jakie materiały na dach polecacie do nowego domu?
Autor Wiadomość
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 956
Reputacja: 0
Status: Offline
jakie materiały na dach polecacie do nowego domu?
Zastanawiam się, jakie materiały dachowe najlepiej sprawdzają się w nowych domach. Czy lepiej postawić na kompozyty, dachówki ceramiczne, a może blachodachówki? U sąsiadów widziałam dachówkę, która ładnie wygląda, ale słyszałam, że to dość kosztowna opcja. Jakie są Wasze doświadczenia? Czym się kierowałyście przy wyborze dachu? Jakie wady i zalety można zaobserwować w różnych rozwiązaniach?

Moje poprzednie tematy:
Wczoraj 12:48
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
devlin
Senior Member

Liczba postów: 446
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: jakie materiały na dach polecacie do nowego domu?
Mnie się wydaje, że wybór materiału na dach to nie lada wyzwanie. Ostatnio mój znajomy budował dom i zdecydował się na blachodachówkę, bo jest lekka i łatwa w montażu. Słyszałam jednak, że dachówki ceramiczne mają swoją klasę i dobrze wyglądają, ale jak to z ceną — można mocno odczuć w portfelu. A tak w ogóle to trafiłam na stronę https://www.archon.pl/projekty-domow gdzie mają różne projekty z różnymi opcjami dachów, więc może warto zajrzeć przed podjęciem decyzji? Jakie są wasze doświadczenia?

Moje poprzednie tematy:
Dzisiaj 14:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz