Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne

Pełna wersja: Narkotyki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
To co, bierzecie? Uważacie to za jakieś wielkie zło czy jesteście obojętni? Jaki macie stosunek do narkotyków?
Nie próbowałam, może kiedyś jak będę miała 20 coś lat w bezpiecznym miejscu takim jak mój dom spróbuje koksu. Na razie dziękuje.
hmm . Zioło a kiedyś tabake Big Grin.
Te czasy jak na lekcji się wciągało i pół klasy do kosza z chustkami Big Grin
Tabaka to nie narkotyk xD Big Grin
(07-06-2012 22:16)achi009 napisał(a): [ -> ]Zioło
to już chyba każdy próbował poza tym ja tam tego jako narkotyk nie zaliczam.

(07-06-2012 22:16)achi009 napisał(a): [ -> ]a kiedyś tabake Big Grin.
Te czasy jak na lekcji się wciągało i pół klasy do kosza z chustkami Big Grin
tabaka to narkotyk ? od kiedy ? przecież w aptece masz to bez recepty na katar Big Grin.
ja tam kilka razy, feta, zioło, piksy, acodin. chociaż acodin to lek na kaszel i tylko podbija gorączkę przez co masz halucynacje ale to tam.
Tabaka to jest zmielony tytoń z aromatami !....-,-
Narkotyki lekkie takie jak zioło i feta da rade przeżyć
Ale ciężkie jak kokaina czy Piko i wiele innych są prze ze mnie potępiane a w mojej miejscowości człowiek który by coś takie wziął został by skazany na wyrok śmierci Smile Oczywiście wszystko sie zaczeło od tego jak mój znajomy przedawkował i naćpany sie powiesił od tego czasu to zaczeło być tepione
(07-06-2012 22:17)Waru napisał(a): [ -> ]Tabaka to nie narkotyk http://karne.pl/narkotyki.html xD Big Grin

Wiem. ale dla nas kiedyś to był i tak mi się w glowie Poyebao Big Grin Przepraszac ;p
Ja to bym se kraku zajaral Tongue
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Przekierowanie