Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne

Pełna wersja: Jakie książeczki angielskie dla dzieci polecacie?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ostatnio zaczęłam szukać ciekawych książeczek w języku angielskim dla mojego synka, który ma pięć lat. Chciałabym, żeby mimo nauki był to dla niego przyjemny sposób na oswajanie się z językiem. Niedawno znalazłam kilka tytułów, ale nie jestem pewna, które z nich naprawdę mogą się sprawdzić. Moja koleżanka polecała „Brown Bear, Brown Bear, What Do You See?”, ale czy są jeszcze inne, mniej znane pozycje, które mogłyby go zainteresować? Jakie są Wasze doświadczenia z książkami w obcym języku? Chętnie poznam Wasze ulubione tytuły!
Swoją drogą, super jest szukać książeczek dla dzieci w obcym języku. Ja jakiś czas temu trafiłam na parę naprawdę fajnych tytułów, które sprawiają, że nauka staje się zabawą. Kumpela mówiła mi o „Brown Bear, Brown Bear, What Do You See?” i chyba będę musiała ją zaopatrzyć w kilka sztuk. Oprócz tego znalazłam jeszcze stronę z różnymi materiałami — może coś ciekawego znajdziecie tam dla swojego synka. Tu jest link: https://teddyeddieandmore.com/ Jakie są Wasze ulubione książki?
Przekierowanie