Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne

Pełna wersja: projekty domów z wewnętrznym patio — kto z was to rozważa?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałabym poruszyć temat projektów domów z wewnętrznym patio, bo to rozwiązanie wydaje mi się bardzo ciekawe. Moja znajoma ostatnio zdecydowała się na taki układ i mówi, że to absolutny strzał w dziesiątkę, zwłaszcza latem. Dzięki temu ma dostęp do naturalnego światła w różnych częściach domu, a jednocześnie można stworzyć sobie mały, prywatny ogródek w środku budynku. Jakie macie doświadczenia z takimi projektami? Uważacie, że patio wewnętrzne ma więcej zalet niż wad? Ciekawa jestem waszych opinii!
Patio wewnętrzne to naprawdę świetny pomysł. Słyszałam, że taki układ daje mega możliwości aranżacyjne, a przy tym wprowadza dużo naturalnego światła do wnętrza. Pamiętam, jak znajomy miał takie rozwiązanie i latem urządzał sobie tam grilla z rodziną. Niesamowicie to wyglądało! Zastanawiam się, czy są dostępne jakieś gotowe projekty z https://www.archon.pl/projekty-domow do wyboru. Jak myślicie, jakie inne zalety może mieć takie patio?
Przekierowanie