Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne

Pełna wersja: projekty domów w stylu skandynawskim — czy są praktyczne?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć wszystkim, ostatnio przeglądałam różne projekty domów i zauważyłam, że styl skandynawski cieszy się ogromną popularnością. Wygląda na to, że jest ceniony za prostotę, jasne wnętrza i funkcjonalne rozwiązania. Zastanawiam się, czy ktoś z Was zdecydował się na taki projekt w swoim domu i jakie są Wasze wrażenia? Czy rzeczywiście praktyczność idzie w parze z estetyką, czy może są jakieś pułapki, na które warto zwrócić uwagę? Chciałabym poznać Wasze opinie i doświadczenia!
Serio, skandynawski styl jest mega na czasie. Ja ostatnio przeglądałam projekty i zauważyłam, że faktycznie te jasne wnętrza robią robotę. U mnie w pracy ktoś robi remont i poszedł w ten klimat — wygląda spoko! Ale co do pułapek, to myślę, że trzeba uważać na zbyt minimalistyczne podejście. Z tego co wiem, czasami może się wydawać trochę chłodne. A jak szukasz inspiracji, to zajrzyj tutaj https://www.archon.pl/projekty-domow znajdziesz naprawdę fajne opcje!
Przekierowanie