Zbliża się wielka zmiana w naszym życiu i zaczynam kompletować wyprawkę – przyszedł czas na wózek. Im więcej czytam, tym trudniej się zdecydować. Zależy mi na czymś porządnym, co posłuży dłużej niż kilka miesięcy, będzie wygodne dla dziecka i praktyczne dla rodzica. Zastanawiam się nad kilkoma markami, ale chętnie poznam Wasze opinie – co kupiliście i czy jesteście zadowoleni?
Zastanów się nad CAVOE MOI XL - ma system ogrzewania gondoli i siedziska, do tego oparcie można regulować o dodatkowe 8 centymetrów, przez co można powiedzieć, że wózek rośnie wraz z dzieckiem.
o. dzięki maminka za odpowiedź - nigdy nie słyszałam o tym modelu, zapoznam się
(31-05-2025 02:38)magda676 napisał(a): [ -> ]o. dzięki maminka za odpowiedź - nigdy nie słyszałam o tym modelu, zapoznam się
Zapoznaj, bo naprawdę warto - śmiem twierdzić, że to jeden z lepszych wózków, jakie obecnie można kupić w naprawdę rozsądnej cenie.
nie będe ukrywać, że funkcjonalności wózka naprawdę mocno przekonały mnie do tego, aby go zakupić - dzięki za polecajkę!
(01-06-2025 03:16)magda676 napisał(a): [ -> ]nie będe ukrywać, że funkcjonalności wózka naprawdę mocno przekonały mnie do tego, aby go zakupić - dzięki za polecajkę!
cieszę się, że udało mi się Ciebie przekonać - to naprawdę mega wybór
Ja to w ogóle mam spory dylemat, bo muszę szukać wózka dla dwójki (mała różnica wieku dzieci) i tutaj kompletnie nie wiem, co będzie odpowiednie. Albo mi się nie podoba albo cena zwala z nóg. Na szczęście pojawiło się światełko w tunelu, czyli wózek EasyGo Echo. Nie dość, że ładny, nie m ogromnych rozmiarów, to jeszcze ma dużo fajnych funkcji. Na przykład bezproblemowo się składa.
Jednym z świetnych sklepów gdzie znajdziecie takie produkty dla dzieci jak wózki, krzesełka do karmienia, łóżeczka, kojce i wiele więcej jest
https://caretero.pl/