Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne

Pełna wersja: Cirdanos
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam Wink Mam na imię Marcin , mam 19 lat i pochodzę z Gdańska. Jakoś się nie mogłem zabrać do napisania tego posta ale teraz jak już bd. miał więcej czasu to mam zamiar poświęcić trochę czasu temu forum, także trzymajcie kciuki za mnie to może wniosę coś do tego forum ;D
Spoko, siema witamy. Miło poznać. Big Grin
Siema, tak się składa że w sierpniu w Gdańsku robimy meeting. Jesteś już conajmniej drugą osobą z 3-miasta. Jakiej muzy słuchasz, zainteresowania, etc?
A no to chętnie przyjadę Wink Hmm muzyka różnego rodzaju, ale mam takie swoje perełki Wink Nie wolno się kierować jakimś konkretnym stylem w muzyce bo każda ma coś ciekawego w sobie , lecz generalnie Reggae to jest to co lubie najbardziej Tongue Hity lat 80-90 też bardzo mi odpowiadają , tamten styl wgl. jest epicki ;D Ale żeby nie być gołosłownym ,że nie trzymam się jednego stylu to ostatnio bardzo mi się ta nutka spodobała : http://www.youtube.com/watch?feature=pla...Pg63uxYwN0 Taki POWER od niej leci ,że aż z słuchawek mi się wylewa xD

A co do zainteresowań to w sumie nawet nie potrafię sie określić , lubie robić rzeczy które mnie tak najdą Big Grin Całkiem niedawno postanowiłem ogarnąć sobie ogródek a dziś jem z niego super rzodkieweczkę xD A no i jeśli to jest zainteresowanie to uwielbiam jeździć samochodem ;D
Witamy na forum Cirdanos Big Grin Antoni jest z Gańska <333333333 łaaaa! Big Grin.
Czesc marcin xD <3 tez mam 19 lat xD milo cie poznac xD haha
Gem = Antoni dla ścisłości ;x
Witam Wink
Siema ;D
Siemka Smile Miło poznać ;D
Stron: 1 2
Przekierowanie