Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne

Pełna wersja: gotowanie świąteczne
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, planuje zrobić pasztet z królika... tyle że nie wiem co mógłbym dodać do niego by nie był aż tak bardzo suchy? chciałbym dodać do niego grzyby oraz ewentualnie to gotowania dać boczek surowy. jak myślicie czy to dobry pomysł?
Zamiast boczku możesz dodać podroby, grzyby to też znakomity pomysł, nie będzie też suchy jak dodasz zeszkloną na oleju cebulęSmile
Może za długo go pieczesz?
Jeszcze nigdy nie robiłam pasztetu z królika - brzmi intrygująco Smile
Również chce spróbować tego specjału
Podobno tuszkę królika można kupić w Biedronce https://www.gazetkonosz.pl/biedronka/
Boczek surowy, wątróbka bądź łopatka będą odpowiednie.

__

kredyty gotówkowe online
A jakich przypraw najczęściej używacie w Waszych kuchniach na Święta? Pytam, bo trafiłam ostatnio na bardzo fajną promocję na świąteczne przyprawy na stronie https://jawo2008.pl/przyprawy-swiateczne, ale wybór jest tak duży, że nie wiem co zamówić Wink Co przyda mi się do pierniczków?
Z gotowaniem to ja mam już troszkę spokój, wiecie teraz skupiam się na prezentach, ostatnio to jest taki temat na którego nie bardzo mam wpływ... Przeczytałam nawet kilka artykułów https://www.bravebeaver.pl/prezenty-na-b...e-podarki/ co teraz się kupuje, co komu się podoba, ja mam bardzo dużą rodzinę, dlatego właśnie mam taki problem Tongue
W taki pasztet pieczecie w jakiej temperaturze by nie był suchy?

__

https://allbim.pl/
straszniei dużo roboty z tym gotowaniem Sad [/u]
Stron: 1 2
Przekierowanie