Witam, planuje zrobić pasztet z królika... tyle że nie wiem co mógłbym dodać do niego by nie był aż tak bardzo suchy? chciałbym dodać do niego grzyby oraz ewentualnie to gotowania dać boczek surowy. jak myślicie czy to dobry pomysł?
Zamiast boczku możesz dodać podroby, grzyby to też znakomity pomysł, nie będzie też suchy jak dodasz zeszkloną na oleju cebulę
Może za długo go pieczesz?
Jeszcze nigdy nie robiłam pasztetu z królika - brzmi intrygująco
A jakich przypraw najczęściej używacie w Waszych kuchniach na Święta? Pytam, bo trafiłam ostatnio na bardzo fajną promocję na świąteczne przyprawy na stronie
https://jawo2008.pl/przyprawy-swiateczne, ale wybór jest tak duży, że nie wiem co zamówić
Co przyda mi się do pierniczków?
Z gotowaniem to ja mam już troszkę spokój, wiecie teraz skupiam się na prezentach, ostatnio to jest taki temat na którego nie bardzo mam wpływ... Przeczytałam nawet kilka artykułów
https://www.bravebeaver.pl/prezenty-na-b...e-podarki/ co teraz się kupuje, co komu się podoba, ja mam bardzo dużą rodzinę, dlatego właśnie mam taki problem
straszniei dużo roboty z tym gotowaniem
[/u]