Ja od czasu do czasu skuszę się na
żelki bezglutenowe.
Jeśli mam być szczera, to ja jadam bardzo dużo produktów, które w swoim składzie mają gluten. Natomiast w niedługim czasie chcę wykonać
nietolerancja glutenu badania , aby upewnić się czy mój organizm toleruje gluten, czy też nie. Tym bardziej że w wielu przypadkach objawy celiakia w ogóle nie występują.
Czemu? Masz wstręt do wszystkiego, co jest bezglutenowe?
A jakiej mąki najczęściej używacie do przygotowania potraw bezglutenowych? Widziałam ostatnio w sklepie
https://jawo2008.pl/maki-bezglutenowe, że wybór takich produktów jest całkiem szeroki... jaka mąka będzie Waszym zdaniem lepsza do przygotowania bezglutenowych naleśników - kokosowa, gryczana czy jaglana? A może jeszcze jakaś inna?
Ja raczej nie przywiązuję wagi do tego czy produkt ma gluten czy nie.
Nie, nie mam z tym problemu