Ja ostatnio testuję różne dania jednogarnkowe na bazie kasz, ryżu i makaronu. Niby nic nadzwyczajnego, ale jednak za każdym razem można zrobić potrawę, która jest zupełnie inna od poprzedniej. W dodatku takie dania idealnie sprawdzają się do pracy albo do szkoły. No i pomagają nie marnować jedzenia, bo można do nich wrzucić wszystko, co zostało nam z przygotowania innych dań
)
Zdecydowanie łosoś jest fantastyczną rybą - nie bez powodu mówi się, że jest wołowiną wśród ryb (ja, w pełni się z tym zgadzam. Jeśli poszukiwałabyś innych przepisów na tą rybę, proponowałabym przygotować według tej receptury
https://mowisalmon.pl/przepisy/ - jestem pewna, że Ci posmakuje!
Uwielbiam pichcić i w ogóle mnie to nie męczy
grunt to dobre naczynia, ja korzystam z Valdinoxa
https://www.valdinox.pl/?gclid=CjwKCAjwx...DQQAvD_BwE i muszę wam powiedzieć, że dla mnie to nowa jakość gotowania. Nic nie przywiera, łatwo się myją i są naprawdę porządnie zrobione. Nie odkształcają się
Dla tych co nie lubią gotować zostaje opcja jedzenia na dowóz. Jedz co chcesz dzięki
http://www.jedzcochcesz.pl i wybieraj jedzenie na dowóz z pośród różnych restauracji na terenie Torunia.
Moim zdaniem gotować może nauczyć się każdy. Jednakże zanim jednak przystąpimy do przyrządzania potraw, warto nieco więcej dowiedzieć się np. na temat tego, który
olej rzepakowy czy słonecznikowy , jest bardziej dobroczynny dla naszego zdrowia, a także ogólnie powinniśmy sięgać po zdrowe, możliwie jak najmniej przetworzone produkty
.
Kojarzycie
Body Chief? Szukam cateringu dietetycznego najwyższej jakości, a wydaje mi się, że ich oferta jest całkiem spoko. Jak to wygląda w praktyce?
Łatwe gotowanie to jest wtedy, gdy do swojej kuchni zaprosicie profesjonalistę, który zrobi wszystko za was. Tutaj
https://ulalachef.com/chef/przemyslaw-klima sobie zerknijcie. Jest tam bowiem wiele ciekawych propozycji w tym zakresie. Można tam sobie dokładnie poczytać jak to działa. Uważam, że zawsze warto stawiać na sprawdzone rozwiązanie, szczególnie jeśli chcemy zaprosić do naszego domu gości.
Łatwe gotowanie to również używanie zdrowych produktów. Ja bardzo zwsze lubiłam kaszę, bo szybko i łatwo się ją przyżądza. A ostatnio trafiłam w moim ulubionym sklepie na ciekawy artykuł tu
https://www.bee.pl/9219-quinoa-komosa-ryzowa Mowa w nim o Quinoa czyli komosa ryżowa. Zawiera ona min w swoim składzie żelazo, wapń i magnez, witaminę A i E. Jest uważana za jeden z najzdrowszych produktów i co ważne jest bezglutenowa.
Ja też uwielbiam łatwo i szybko gotować. Dlatego stawiam na zamawianie jedzenia online
Bardzo lubię jak przywożą mi jedzenie zapakowane w plastikowych pudełkach, a nie styropianie.
Restauratorzy pakują tak za pomocą zgrzewarek do tacek -
https://www.gastrro.pl/hendi-zgrzewarka-...76722.html