Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Barman na wesele warto czy zbędny bajer?
Autor Wiadomość
luiz
Senior Member

Liczba postów: 349
Reputacja: 0
Status: Offline
Barman na wesele warto czy zbędny bajer?
Zastanawiamy się, czy robić drink bar na weselu. Niby fajny dodatek, ale nie wiem, czy goście faktycznie korzystają i czy to nie tylko takie “żeby było ładnie”. Macie doświadczenia?
Moje poprzednie tematy:

Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.
08-05-2025 13:54
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mirka
Member

Liczba postów: 163
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Barman na wesele warto czy zbędny bajer?
Myślałam dokładnie tak samo, bo trochę się bałam, że to będzie bardziej dekoracja niż coś faktycznie używanego. Ale rozmawiałam z kilkoma dziewczynami i większość mówiła, że ludzie chętnie chodzili do baru i próbowali różnych rzeczy. Dla niektórych to była atrakcja wieczoru, bo nie wszyscy lecą tylko na wódkę. Można też dobrać menu pod siebie, żeby było coś lżejszego, bezalkoholowego, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Jeśli chodzi o organizację, to są firmy, które ogarniają wszystko od A do Z – bar, szkło, składniki, obsługę. Jedną z opcji, które brałam pod uwagę, była ta: https://oryginalnybar.pl/oferta/barman-na-wesele/. Mają różne pakiety, więc można to dopasować do liczby gości i budżetu. Wydaje mi się, że warto rozważyć, bo to coś innego niż klasyczny stół.

Moje poprzednie tematy:
08-05-2025 15:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz