Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie macie hobby?
Autor Wiadomość
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,112
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Jakie macie hobby?
W tym temacie niezwykle ciekawą ofertę posiada sklep ezoteryczny https://shamballasklep.pl/162-karty-lenormand Zaglądając do tego miejsca znajdziecie bogatą ofertę produktów obejmującą m.in. kamienie naturalne i szlachetne ale również kadzidełka i akcesoria, świece, książki, bransoletki, karty i wiele więcej. Będziecie zachwyceni wysoka jakością otrzymanych od nich produktów i idącą z nimi w parze korzystną ceną. Koniecznie do nich zajrzyjcie a na pewno znajdziecie interesujący Was produkt.

Moje poprzednie tematy:
26-03-2025 08:25
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lirk
Posting Freak

Liczba postów: 1,400
Jednym z moich hobby jest czytanie książek z pogranicza psychologii i wyobraźni. Ostatnio wciągnęła mnie „W Cieniu Wróżb” https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacj...niu-wrozb/ Marka Plisieckiego. Spokojna, symboliczna opowieść o wróżbicie i jego wewnętrznej podróży.

Moje poprzednie tematy:
29-04-2025 14:51
Kawalka
Posting Freak

Liczba postów: 1,003
Tarcze elektroniczne do darta to świetne rozwiązanie dla każdego, kto chce grać w domu bez konieczności liczenia punktów. Dzięki nim gra nabiera dynamiki, a wyniki są zawsze precyzyjne. To zdecydowanie podnosi poziom rozrywki i satysfakcji z rozgrywki. https://matepro.pl/kategoria/tarcze-do-d...troniczne/

Moje poprzednie tematy:
21-07-2025 10:05
mirka
Member

Liczba postów: 163
Motor,narty.
Razem z mężem mamy przyjaciół którzy mają podobne upodobania.

A jeśli pogoda jest średnia i nie pozwala na takie aktywności to lubię sobie pograć raz na jakiś czas w grę komputerową Smile
https://gamingdojo.net/

Zerknij sobie na stronę - możesz poczytać sobie co jest obecnie na czasie.

Moje poprzednie tematy:
31-07-2025 15:27
GummyKammy
Senior Member

Liczba postów: 364
W ostatnich latach coraz częściej szukamy sposobów na wyciszenie i oderwanie się od codziennego zgiełku. Jednym z instrumentów, który zyskał popularność wśród osób ceniących relaks, medytację i pracę z ciałem lub oddechem, jest handpan. Jego eteryczny, głęboki dźwięk sprzyja zarówno improwizacji, jak i praktykom uważności. Jeśli interesuje was rozpoczęcie takiej przygody z duchowością i muzyką, to przykładową ofertę możecie sprawdzić tutaj - sklep handpan polska

Moje poprzednie tematy:
    03-08-2025 10:21
    betty36
    Senior Member

Liczba postów: 735
    Od niedawna zaczełam przygodę z dwoma kołami. Bardzo szybko to polubiłam. Jazda na rowerze sprawia ogromną przyjemnosć i niesie za sobą szereg korzyści, nie tylko dla kondycji. Rower pozwala pokonywać nie tylko krótkie dystanse, wszystko zależy od Ciebie Smile. Cieszę się ze wpadłam na stroną http://kochamrower.pl/rowery-na-codzien/...a-rowerze/ i przekonałam się do nowego hobby.

Moje poprzednie tematy:
    12-08-2025 14:06
    hiacynta3
    Posting Freak

Liczba postów: 948
    Uważam, że każdy początkujący powinien od razu kupić solidne końcówki do darta. Sam przez to przechodziłem, gdy ciągle odpadały i psuły grę. Jak człowiek ma porządny zestaw, to od razu szybciej wciąga się w to hobby. https://matepro.pl/produkty/koncowki-rzutek-kde100-001/

Moje poprzednie tematy:
    27-08-2025 10:14
    dajuber
    Posting Freak

Liczba postów: 7,112
    Godnym polecenia sklepem z bronią w którym znajdziecie interesujące Was produkty jest Kwatermistrz. Z łatwością pośród ich rozbudowanej oferty obejmującej broń palną nową i używaną, zestawy konwersyjne, różnego rodzaju amunicję, sejfy, kolby, futerały, celowniki, kompensatory, książki, naszywki, odzież, plecaki, przyrządy, spusty i wiele więcej znajdziecie coś idealnego dla siebie. Zaletą tego sklepu jest nie tylko wysoka jakość wszystkich oferowanych produktów ale również ich konkurencyjne ceny. Warto do nich zajrzeć.

22-09-2025 11:03
    fatyka
    Posting Freak

Liczba postów: 4,729
    Od jakiegoś czasu sama myślę by postawić na spektrometr nir

Moje poprzednie tematy:
    08-10-2025 10:57
    Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
    dudson
    Posting Freak

Liczba postów: 1,483
    Jednym z moich ulubionych hobby jest czytanie, to dla mnie najlepszy sposób na oderwanie się od codzienności i chwilę relaksu. Ostatnio wciągnęła mnie książka „Boomer” Jerzego Hardie-Douglasa Jest to opowieść o człowieku, który musi zmierzyć się ze swoimi wyborami i relacjami, a przy tym historia wciąga i zostaje w głowie na dłużej. Idealna dla każdego, kto lubi prawdziwe, życiowe historie.

Moje poprzednie tematy:
    02-03-2026 14:28
    Odpowiedz