Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
samochody używane
Autor Wiadomość
Eagle
Posting Freak

Liczba postów: 790
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: samochody używane
W używanym aucie z czasem może się coś zepsuć - w moim przypadku był to katalizator, więc musiałem go wymienić. Skup katalizatorów odkupił ode mnie jednak zużytą część, dzięki czemu sporo zaoszczędziłem.

Moje poprzednie tematy:
13-03-2025 16:32
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kokier
Senior Member

Liczba postów: 338
Pytanko... czy takie rzeczy, jak opisane tutaj - https://blendbrothers.pl/pl/podstawowe-p...ingu-cz-1/ da się realnie robić na własną rękę, bez żadnych szkód? Jak to wygląda z waszego doświadczenia? Jakieś sensowne sugestie?

Moje poprzednie tematy:
14-03-2025 10:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
bluem
Posting Freak

Liczba postów: 1,313
Używanym samochodom co jakiś czas na pewno przyda się generalne mycie samochodu bo chyba każdy kierowca chce żeby jego auto wyglądało jak nowe.

Moje poprzednie tematy:
18-03-2025 12:53
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,952
Status: Online
Brałam leasing na używane auto i miałam obawy czy to w ogóle przejdzie. Dzięki Leasing SOS udało się to ogarnąć bez większych problemów. Fajnie że ktoś podchodzi do tematu po ludzku a nie tylko formalnie.

Moje poprzednie tematy:
17-04-2026 16:21
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
zuzia.gola
Senior Member

Liczba postów: 544
Właśnie miałem dylemat, jak dobrze i tanio ubezpieczyć swoje auto. Prowadząc poszukiwania, natknąłem się na ciekawy artykuł, który podpowiedział mi, na co zwrócić uwagę przy wyborze ubezpieczenia OC. Okazuje się, że cena to nie wszystko. Więcej szczegółów oraz praktyczne porady, jak dobrze wybrać, można znaleźć tu: Najtanisze ubezpieczenie oc Beesafe.

Moje poprzednie tematy:
21-04-2026 16:11
beata222
Senior Member

Liczba postów: 499
Jeśli chodzi o samochody używane to warto w nich założyć instalację STAG. Odwiedź witrynę https://www.stag.pl/produkt/stag-diesel/ a tam dowiesz się jak to działa i dlaczego warto mieć. STAG to wydajność i niezawodność oraz niskie koszty tankowania.

Moje poprzednie tematy:
11-05-2026 19:46
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,952
Status: Online
Jeśli ktoś ma problem z AdBlue albo pojawiającymi się kontrolkami w aucie, to mogę polecić https://arm-car.pl/ . U mnie diagnoza została wykonana bardzo szybko, a sama naprawa przebiegła sprawnie i profesjonalnie.

13-05-2026 14:08
Odpowiedz