![]() |
|
Moje doświadczenie z masażem w SPA - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl) +-- Dział: Inne (/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Moje doświadczenie z masażem w SPA (/showthread.php?tid=47107) |
Moje doświadczenie z masażem w SPA - albatros - 04-08-2026 12:08 Niedawno miałam przyjemność skorzystać z masażu w jednym z ośrodków SPA i muszę przyznać, że był to prawdziwy relaks. Na początku byłam trochę zdenerwowana, bo nie wiedziałam, jak dokładnie to wszystko wygląda, ale okazało się, że wszystko odbyło się w bardzo komfortowej atmosferze. Masażysta był niesamowicie profesjonalny, a sam zabieg sprawił, że poczułam się jak nowo narodzona. Widziałam u koleżanki zdjęcia z jej wizyty, a ona zachwycała się nie tylko masażem, ale także pięknym wnętrzem miejsca. Macie swoje ulubione rodzaje masaży, które polecacie? Jakie były wasze doświadczenia z tego typu zabiegami? Dajcie znać! |