![]() |
|
Jakie są wasze ulubione style wykończenia mieszkania? - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl) +-- Dział: Inne (/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Jakie są wasze ulubione style wykończenia mieszkania? (/showthread.php?tid=47080) |
Jakie są wasze ulubione style wykończenia mieszkania? - albatros - 04-08-2026 10:54 Cześć dziewczyny, jestem na etapie urządzania swojego pierwszego mieszkania i przyznam, że mam spory dylemat co do stylu wykończenia. Oglądam różne inspiracje w necie, ale sama nie mogę się zdecydować, czy iść w bardziej nowoczesny styl, czy może klasykę z nutką elegancji. Przyjaciółka zaproponowała mi styl boho, bo bardzo spodobał jej się u kogoś, kogo zna, ale nie jestem pewna, czy to będzie odpowiednie do mojego małego metrażu. Nawet obejrzałam kilka wnętrz w stylu rustykalnym, które też mają coś w sobie. Jakie style wy polecacie? Co się u Was sprawdziło? Chętnie posłucham waszych doświadczeń i inspiracji! |