![]() |
|
Zmienione nawyki po laserowej korekcji wzroku - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl) +-- Dział: Inne (/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Zmienione nawyki po laserowej korekcji wzroku (/showthread.php?tid=46775) |
Zmienione nawyki po laserowej korekcji wzroku - albatros - 05-07-2026 18:25 Cześć, dziewczyny, zastanawiam się, jak wygląda życie po laserowej korekcji wzroku. Chciałabym wiedzieć, czy rzeczywiście jest tak łatwo, jak się mówi. U mnie w rodzinie kilka osób przeszło ten zabieg i mówią, że czują się jak nowo narodzeni, ale nie wiem, czy to tylko chwalenie się. Jakie zmiany zauważyłyście w codziennym życiu? Miałyście jakieś niespodzianki po operacji? Ciekawi mnie też, czy w ogóle zrezygnowałyście z okularów na stałe. Dajcie znać, jak to wygląda z Waszej perspektywy! RE: Zmienione nawyki po laserowej korekcji wzroku - devlin - 14-08-2026 16:31 Mam wrażenie, że to zmiana w życiu, na którą czeka wielu z nas. Jakiś czas temu rozmawiałam z kuzynką, która przeszła laserową korekcję wzroku i mówiła, że pierwsze dni były trochę zaskakujące, ale teraz czuje się tak, jakby odzyskała pełnię życia. No i jeszcze jedno — nie nosi już okularów! U mnie w rodzinie są różne opinie. Niektóre osoby po operacji przyznają, że to był strzał w dziesiątkę, inne były bardziej ostrożne w ocenie. Dla tych, co się zastanawiają nad okularami lub soczewkami – warto zwrócić uwagę na salon optyczny lublin. Tam podobno można skonsultować swoje potrzeby z profesjonalistami i dobrać coś odpowiedniego dla siebie. Jak myślicie o tej zmianie? |