Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne
Jakie przemiany w pracy w Niemczech zauważyliście? - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl)
+-- Dział: Inne (/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Wątek: Jakie przemiany w pracy w Niemczech zauważyliście? (/showthread.php?tid=46573)

Jakie przemiany w pracy w Niemczech zauważyliście? - albatros - 30-05-2026 11:42

Cześć wszystkim! W ostatnich miesiącach zauważyłam, że wiele osób zaczęło bardziej otwarcie rozmawiać o pracy w Niemczech. Kiedy ja wyjeżdżałam, miałam sporo obaw i wątpliwości związanych z błędami, jakie popełniłam wcześniej w innych agencjach. Pytam wy, jakie zmiany dostrzegacie w ofertach, podejściu agencji czy warunkach pracy? Czy wasze doświadczenia z ostatnich wyjazdów były lepsze niż tych sprzed kilku lat? Chciałabym usłyszeć, jak wam się układa, bo sama szukam nowych wrażeń!

RE: Jakie przemiany w pracy w Niemczech zauważyliście? - devlin - 30-07-2026 09:59

Przeglądałam aktualne ogłoszenia do Niemiec i wybór jest całkiem szeroki: produkcja, montaż rowerów, wózki widłowe czy praca dla mechatroników. Oferty Mondi są zebrane tutaj: mondi.pl/oferty/praca-w-niemczech/.