![]() |
|
seks bez zobowiązań - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl) +-- Dział: Nasze sprawy (/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Miłość i Przyjaźń (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: seks bez zobowiązań (/showthread.php?tid=378) |
RE: seks bez zobowiązań - jqtnm - 27-03-2013 11:32 Ja jestem za i z chęcią korzystam z takiej opcji :] RE: seks bez zobowiązań - akinradewo - 27-03-2013 13:17 Ja bym się nigdy na coś takiego nie zgodził. Seks to sprawa intymna, która powinna zostać między partnerami, a nie przypadkowymi osobami. RE: seks bez zobowiązań - niemenka - 17-06-2013 12:37 A ja z kolei bym tak raczej nie potrafiła Jak już takie sprawy to tylko z miłości ![]() ________________________ patelnie.org - najlepsze ceny w całej sieci RE: seks bez zobowiązań - kowu - 09-07-2013 12:33 zawsze jedna ze stron będzie cierpieć... RE: seks bez zobowiązań - Moniczkaaa - 15-07-2013 17:31 może jestem staroświecka ale to dla mnie nie do przyjęcia
RE: seks bez zobowiązań - Cocochoupette - 16-07-2013 16:26 To zależy, są tacy mężczyźni z którymi nie warto wchodzić w bardziej poważny układ znałam takiego jednego, wszystkie koleżanki się nim wymieniały a on mówił ze jego misją jest "by każda czuła się piękna" hahaha. Ale koniec końców wszyscy zadowoleni, wiec niech im tam będzie
RE: seks bez zobowiązań - tyldo - 16-07-2013 16:45 (16-07-2013 16:26)Cocochoupette napisał(a): To zależy, są tacy mężczyźni z którymi nie warto wchodzić w bardziej poważny układ hmmm... ciekawa koncepcja, ciekawe czy byłby taki skory do misji gdyby stanęła przed nim jakaś brzydula... cwaniak by spieprzał i miał w dupie "misję" RE: seks bez zobowiązań - Lukasnastolatek - 24-07-2013 13:55 Też bym się na coś takiego nie zdecydował. Lepiej jest, jeśli za tym idzie uczucie większe, a nie tylko pożądanie zwykłe. O drugą osobę trzeba zadbać, starać się o nią, pomagać jej i najważniejsze panowie: KOBIETĘ TRZEBA ZA KAŻDYM RAZEM ZDOBYWAĆ OD NOWA! Jak się do tego dostosujecie, to sukces gwarantowany
RE: seks bez zobowiązań - Justa - 25-07-2013 00:17 Facetom to łatwiej przychodzi, kobiety są bardziej tradycyjne. Seks bez zobowiązań to tylko kac moralny, bo najlepszy jest seks z miłości. I przy tym chcę pozostać. Chyba nie byłabym w stanie wyskoczyć na szybki numerek z kimś przygodnie poznanym. RE: seks bez zobowiązań - Spartanka20 - 03-09-2013 14:32 Ogólnie uważam, że seks bez zobowiązań jest ok, ale pod kilkoma warunkami: -jak nikogo sie nie ma -jak się człowiek zabezpiecza (np ginekolog kobiecie tabletki przepisuje, a mężczyzna zawsze z gumką). Mój gin. z http://www.znanylekarz.pl/ginekolog też zresztą zawsze radzi sie zabezpieczyć, niż ryzykować potem nerwy, karierę, stres no i wiecie.. wpadki -no i jak sie nikogo tym nie krzywdzi |