![]() |
|
Urwane filmy - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl) +-- Dział: Rozrywka (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Dział: Impreza (/forumdisplay.php?fid=38) +--- Wątek: Urwane filmy (/showthread.php?tid=271) Strony: 1 2 |
RE: Urwane filmy - Snorlax - 22-07-2012 22:10 Cóż w sobotę tydzień temu podczas naszej eskapady mieliśmy wypadek(koleś nie wyhamował i uderzył nas od tyłu i siła uderzenia była taka że wjechaliśmy w auto przed nami i coś się wylało z auta) to my na warsztat naprawili nam furę i dalej w świat dojechaliśmy nad te morze i poszliśmy "zwiedzać" okoliczne knajpy i dyskoteki w każdym bądź razie finał był taki że obudziłem się z jakąś obcą kobietą w łóżku ( nie wiem czy coś się działo) ale wątpię bo za dużo jednak wlałem w Siebie ![]() Dlaczego on tam spała i co się działo do dziś nie wiem po prostu w pewnym momencie mi się film urwał i rano wrócił RE: Urwane filmy - Dieler - 31-07-2012 00:20 Zakończenie roku szkolnego ,wielka impreza . Zachciało mi się lać , więc poszedłem do w krzaczka . Gdy wracałem poczułem się źle , usiadłem na ławce , obudziłem sie następnego dnia wieczorem u mojej byłej dziewczyny , która też tam była.. RE: Urwane filmy - scrappy - 31-07-2012 23:58 jeden, jedyny raz. Piłam dosłownie całą noc i ludzie byli głusi na moje odmowy. Jedyne co pamiętam to to, że ok 3 w nocy przebrałam się w koszulkę do spania xD nie straciłam przytomności ani panowania nad ciałem, po prostu byłam odcięta od rzeczywistości. Podobno siedziałam sobie bez słowa i ruszałam się tylko do łazienki xD RE: Urwane filmy - Kaliope - 01-08-2012 20:51 Ja zazwyczaj jak dawkujemy sobie okazyjnie alkohol to zachowuję się normalnie, kontakt jest, chodzę normalnie, gadam normalnie, wszystkie te czynności w miarę normalnie. Ale na drugi dzień mało co pamiętam.. a kolega zdziwiony, że w miare normalnie wyglądałem sie zachowywałem a tu niespodziewajka ;d RE: Urwane filmy - Snorlax - 02-08-2012 09:58 Od wczoraj w godzinach wieczornych do dziś rana nic nie pamiętam obudziłem się dopiero u siebie pod domem ale 18 się raz w życiu ma!! Ale to co miałem zrobić zrobiłem i te gwizdy kiedy "matoł" składał kwiaty hahaha a po minucie ciszy jak odchodzili każdy darł się hańba RE: Urwane filmy - Anastazja - 17-01-2013 00:53 no raczej nie są to dobre momenty... człowiek się dziwi, że coś jest nie na swoim miejscu i rozkminia potem pół dnia. RE: Urwane filmy - minejra - 23-01-2013 12:44 Tylko raz w życiu urwał mi się film i więcej tego nie chce powtarzać. Masakra. Nic nie pamiętać i później słuchać co się robiło. Aż wstyd mi się robi jak słucham co wtedy robiłem. RE: Urwane filmy - jarviss - 24-01-2013 10:58 Myślę, że nie ma się czym chwalić, jeśli idzie o urwane filmy - lepiej unikać takich stanów... Mnie osobiście się nie przydarzyło nigdy, chociaż kilka imprez było gruuubych.
RE: Urwane filmy - Martysia - 25-02-2013 17:17 Mi zdarzyło się wiele razy - ale nie ze względu na to że doprowadzam się do strasznego stanu, tylko czasami pewne fakty mi umykają, nawet jak się dobrze czuje i świetnie bawię Taki mój urok ...
|