Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
meble
Autor Wiadomość
alka
Posting Freak

Liczba postów: 869
Reputacja: 0
Status: Offline
meble
hej forum! mam pytanie techniczne do osób które miały doświadczenie z różnymi materiałami meblowymi. Jak się przycina płyta fornirowana lakierowana i czy łatwo się łamie przy cięciu? Czy potrzebne są jakieś specjalne techniki obróbki żeby uniknąć uszkodzenia lakieru na krawędziach? Planuje kilka projektów DIY i zbieram informacje.

Moje poprzednie tematy:
31-08-2025 13:18
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,112
RE: meble
Jeśli zastanawiasz się gdzie kupić różnego rodzaju elementy do mebli wykonane z drewna to koniecznie zajrzyj do https://stolarstwochrupala.pl/. Jest to firma zajmująca się głównie produkcją i sprzedażą nóg do mebli typu krzesła, szafy, pufy, stoły, konsole. Ich produkty odznaczają się bardzo wysoką jakością wykonania. Możecie również liczyć na nietypowe realizacje na co pozwala im ogromne doświadczenie jakie zdobyli w tej branży. Szczerze ich polecam. Warto im zaufać.

Moje poprzednie tematy:
05-09-2025 12:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,391
Moim zdaniem warto zwrócić uwagę na meble dostępne na https://zona-design.pl/meble/ . Wyglądają elegancko i stylowo, a jednocześnie są solidnie wykonane. Dodatkowo konkurencyjne ceny sprawiają, że można urządzić wnętrze w atrakcyjny sposób, nie przepłacając

Moje poprzednie tematy:
15-09-2025 12:20
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,008
Kupuję nowe krzesła do domowego biura, które jest bardzo eleganckie. Zależy mi na profesjonalnym i luksusowym wyglądzie. Właśnie patrzę na Mivihome Krzesła na srebrnych nogach. Chyba powinnam wybrać te z aksamitnym obiciem i właśnie tymi błyszczącymi nogami. Czy te krzesła są też wygodne do dłuższego siedzenia przy komputerze?

Moje poprzednie tematy:
04-10-2025 19:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz