Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
studia
Autor Wiadomość
lalamido
Senior Member

Liczba postów: 669
Reputacja: 0
Status: Offline
studia
Gdyby ktoś brał pod uwagę studia w mniejszym mieście, to serio Tarnobrzeg daje radę. PANS to uczelnia która może nie jest znana w całej Polsce, ale daje konkretne podstawy i dobrze się tu czuje jako studentka

Moje poprzednie tematy:
27-07-2025 16:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,141
RE: studia
Zastanawiasz się, jak wyglądają studia zaoczne i czy warto je wybrać? Na https://ult.edu.pl/studia-zaoczne-jak-wy...je-wybrac/ znajdziesz kompleksowe informacje, które pomogą Ci zdecydować. Studia zaoczne to świetna opcja dla osób, które chcą łączyć naukę z pracą zawodową.

Moje poprzednie tematy:
31-07-2025 20:49
magda676
Posting Freak

Liczba postów: 3,214
Wybór odpowiednich studiów to duża decyzja, bo wpływa na przyszłość zawodową i osobistą. Dlatego warto dobrze się zastanowić i zrobić research. Interesujące programy, takie jak analityka biznesowa czy zarządzanie ryzykiem opisane na stronie https://wz.uw.edu.pl/, mogą otworzyć drzwi do wielu możliwości. Istotne są akredytacje i współpraca z firmami, to pomaga w rozwoju kariery.

Moje poprzednie tematy:
31-07-2025 22:39
Kawalka
Posting Freak

Liczba postów: 1,003
Zajmuje Cię branża zdrowotna? Zerknij na ofertę Collegium Szkoły Służb Medycznych w Warszawie. Uczelnia kładzie nacisk na praktyczne umiejętności, co w sektorze medycznym jest kluczowe — a szansę na zatrudnienie są realne.

Moje poprzednie tematy:
01-08-2025 13:14
monikabert90
Posting Freak

Liczba postów: 2,837
Ja zauważyłam, że uczelnie obecnie mają naprawdę bardzo bogatą ofertę kierunków. Mnie na przykład bardzo zainteresował kierunek behawiorysta zwierząt studia. Ciekawi mnie, jak praktyczne są zajęcia na takim kierunku i ile pracy wymaga zdobycie odpowiednich umiejętności. A Wy uważacie, że behawiorysta zwierząt studia to kierunek, który daje dobre perspektywy zawodowe?

Moje poprzednie tematy:
27-09-2025 13:56
Henryk3
Posting Freak

Liczba postów: 940
Jeśli ktoś myśli o studiach w Krakowie, to warto odwiedzić stronę https://studiuj.uek.krakow.pl/ i zobaczyć, jakie możliwości daje UEK. Uczelnia oferuje wiele kierunków, zarówno w trybie stacjonarnym jak i zaoczynym, więc na pewno każdy znajdzie odpowiedni dla siebie. Warto inwestowac w swoją edukację i wybierać dobre uczelnie, które dadzą możliwość rozwoju.

Moje poprzednie tematy:
27-09-2025 16:35
veronaa
Senior Member

Liczba postów: 669
A czy ktoś z Was myślał może o studiach magisterskich na kierunkach takich jak fizjoterapia, pielęgniarstwo albo psychologia ? Jeśli tak to warto poczytać o Warszawskiej Akademii Medycznej https://wam.edu.pl/studia-magisterskie/. Wysoki poziom zajęć, doświadczona kadra, konkurencyjne czesne.

Moje poprzednie tematy:
01-10-2025 11:18
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,514
Szukałam kierunku, który dobrze przygotuje do pracy w turystyce, i zainteresowały mnie studia przez internet turystyka Ludzie chwalą szkołę za profesjonalizm kadry i wysoki standard nauczania, więc wygląda naprawdę obiecująco.

Moje poprzednie tematy:
22-10-2025 16:59
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz