Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Łysienie androgenowe a przeszczep włosów – czy warto?
Autor Wiadomość
Meggem
Member

Liczba postów: 84
Reputacja: 0
Status: Offline
Łysienie androgenowe a przeszczep włosów – czy warto?
Coraz częściej myślę o przeszczepie włosów, bo standardowe leczenie łysienia androgenowego u mnie nie przynosi efektów. Zastanawiam się jednak, czy ten krok nie jest zbyt radykalny, zwłaszcza że nie wiem, czy wcześniej warto spróbować innych metod. Na stronie Neonia wyczytałem, że zanim dojdzie do przeszczepu, warto rozważyć zabiegi medycyny estetycznej i leczenie farmakologiczne: https://neonia.com.pl/lysienie-androgenowe/. Czy ktoś robił przeszczep po takich próbach i może powiedzieć, czy to było konieczne?

Moje poprzednie tematy:
30-06-2025 00:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
magda676
Posting Freak

Liczba postów: 3,294
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Łysienie androgenowe a przeszczep włosów – czy warto?
Jeśli ktoś zastanawia się nad przeszczepem włosów, to można zajrzeć na ten artykuł: https://www.warsawaesthetic.com/pl/blog/...e-w-turcji . Tekst dokładnie tłumaczy, jakie są zalety wyboru kliniki w Polsce zamiast wyjazdu do Turcji. Podkreśla przede wszystkim dostęp do stałej opieki po zabiegu, lepszą komunikację z lekarzami oraz bezpieczeństwo całego procesu. Dla wielu osób te kwestie są kluczowe przy podejmowaniu decyzji.

Moje poprzednie tematy:
06-08-2025 01:21
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz