Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Coś dla cioci na prezent
Autor Wiadomość
dominik20
Member

Liczba postów: 97
Reputacja: 0
Status: Offline
Coś dla cioci na prezent
Szukam jakiegoś dzbanka na prezent dla cioci, ale kompletnie się nie znam na ceramice. Chciałbym coś ładnego, co nie będzie wyglądało jak z marketu, tylko coś z duszą. Macie może jakieś sprawdzone miejsca albo konkretne modele, które warto zobaczyć?

Moje poprzednie tematy:
15-05-2025 09:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
luiz
Senior Member

Liczba postów: 299
RE: Coś dla cioci na prezent
Jeśli zależy Ci na czymś bardziej oryginalnym i ręcznie robionym, to zerknij sobie tutaj: https://andyceramika.pl/dzbanki Są tam dzbanki w różnych kształtach i kolorach, ale wszystko zrobione tak, że czuć, że to nie jest masówka. Każdy ma trochę inny charakter, więc można dobrać coś bardziej klasycznego albo coś nietypowego, jeśli ciocia lubi takie rzeczy. Wygląda to naprawdę porządnie, szkliwienie jest starannie zrobione, a kolory nie są przesadzone. Zdecydowanie ciekawsza opcja niż coś kupionego na szybko w galerii handlowej. No i zawsze to coś zrobionego przez kogoś, kto się zna na rzeczy. Myślę, że na prezent będzie to dobra opcja, bo wygląda estetycznie i niebanalnie.
Moje poprzednie tematy:

Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-05-2025 12:13 przez luiz.)
15-05-2025 12:13
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 6,775
RE: Coś dla cioci na prezent
Tym którzy szukają takich produktów jak kamienie naturalne i szlachetne, kadzidełka, świece, wosk do przelewania, książki i wiele więcej polecam zajrzeć do sklepu ezoterycznego https://shamballasklep.pl/288-kwarc-dymny Asortyment tego miejsca jest ogromny a każdy dostępny u nich produkt odznacza się wysoką jakością wykonania i konkurencyjną ceną. Jestem pewna że uda się Wam w tym miejscu znaleźć interesujący Was produkt. Szczerze polecam ten sklep.

Moje poprzednie tematy:
23-05-2025 09:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz