Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyposażenie laboratorium
Autor Wiadomość
monikabert90
Posting Freak

Liczba postów: 2,704
Reputacja: 0
Status: Offline
Wyposażenie laboratorium
Wyposażenie laboratorium to kluczowy element, który wpływa na jakość przeprowadzanych badań. W przypadku analiz chemicznych i badań substancji przydatny okazuje się spektrometr bliskiej podczerwieni, umożliwiający dokładne pomiary składu chemicznego próbek. Sprzęt ten pomaga m.in. w identyfikacji związków organicznych i kontroli jakości surowców. W nowoczesnym laboratorium nie może także zabraknąć innych urządzeń - wiele z nich znaleźć można na przykład w ofercie firmy Metrohm. Słyszeliście o niej?

Moje poprzednie tematy:
30-10-2024 21:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 2,826
RE: Wyposażenie laboratorium
Na pewno warto tutaj zwrócić uwagę na firmę Bestlabs - ponieważ u nich też możecie zakupić najróżniejszego rodzaju elementy do laboratorium. Mnie zainteresowała ich gruszka do pipet i kilka innych rzeczy. Na pewno je kupię.

Moje poprzednie tematy:
05-11-2024 13:16
jowitta41
Posting Freak

Liczba postów: 1,699
Reputacja: 1
Urządzenie, które montowane bezpośrednio na blatach stołów laboratoryjnych to dygestorium nastołowe to urządzenia, które pozwalają na bezpieczne manipulowanie substancjami chemicznymi. Takie komory są specjalnie produkowane w zależności od zapotrzebowania laboratorium i mogą być wyposażone w różne opcje, takie jak wentylatory, filtry węglowe, systemy oświetlenia. Jeśli tego szukacie to sprawdźcie na oferty.

Moje poprzednie tematy:
18-02-2025 11:33
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 6,339
Status: Online
Szczerze polecam Wam zakup wysokiej jakości produktów laboratoryjnych w https://www.googlabsci.com/k/ochrona/ Ich produkty znajdują zastosowanie w badaniach genetycznych, analizie biochemicznej, a także w rozwoju i produkcji farmaceutycznej. Z łatwością wybierzecie u nich idealne dla siebie butelki do hodowli, plastiki do PCR, końcówki do pipet, pipety automatyczne, probówki, filtry, etui na szkiełka, statywy laboratoryjne, sprzęt laboratoryjny, rękawice i maseczki ochronne, krioprobówki, skanery i wiele więcej. Wyróżnia ich wysoka jakość i przystępne ceny.

Moje poprzednie tematy:
07-04-2025 17:54
Odpowiedz