Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konsultacje psychologa
Autor Wiadomość
veronaa
Senior Member

Liczba postów: 686
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Konsultacje psychologa
Grunt to skorzystać z takiego profesjonalnego wsparcia gdy zachodzi taka potrzeba. Wiele ośrodków poza standardowymi wizytami stacjonarnymi oferuje też pomoc przez internet. Tak jest na pewno w przypadku INZPiRO z Warszawy https://www.psychoterapeuci.pl/. Szeroka oferta, indywidualne podejście do pacjenta, szybkie terminy wizyt.

Moje poprzednie tematy:
13-03-2025 14:48
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mirka
Member

Liczba postów: 154
Dobry psycholog nigdy nie potraktuje Cię z góry. Jest po to żeby pomóc i ma umiejętności dzięki którym podczas wizyty stres się zmniejszy. A jak trafisz na takiego,który zupełnie Ci nie odpowiada, czujesz, że coś z nim jest tak, albo będzie arogancki to nie bój się zmienić specjalisty

https://www.psychiatrzy.warszawa.pl/

Może łatwiej będzie Ci zdecydować się na wizytę psychologiczną w formie online?

Moje poprzednie tematy:
26-03-2025 15:05
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,112
Skuteczną pomoc na jaką liczycie otrzymacie kontaktując się z psychoterapia tychy W zakresie pracy Pani Katarzyny znajdują się terapie indywidualne, małżeńskie, terapie dla par oraz dla młodzieży. Wiele lat pracy na różnych stanowiskach i z różnymi grupami pacjentów dało jej szeroki wachlarz kompetencji. Jestem pewna że wizyta u niej będzie bardzo udana a Wy pokonacie swoje słabości i problemy. Koniecznie do niej zajrzyjcie

Moje poprzednie tematy:
24-04-2025 10:45
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,613
Myślę, że https://funduszmlodziezowy.pl/ to solidny wybór. Zespół działa kompetentnie, a wszystkie zlecenia są realizowane zgodnie z oczekiwaniami klienta.

Moje poprzednie tematy:
19-08-2025 17:07
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jowitta41
Posting Freak

Liczba postów: 2,010
Reputacja: 1
Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę gabinetu Psyche Clinic - terapia CBT Warszawa , który oferuje kompleksowe wsparcie i usługi z zakresu psychoterapii i wsparcia psychologicznego w Warszawie. Psycholog Bemowo – Psyche Clinic to miejsce, gdzie znajdziesz profesjonalną pomoc i zrozumienie.

Moje poprzednie tematy:
18-09-2025 14:11
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,159
Rozwód to nie koniec świata, ale łatwo się wtedy posypać emocjonalnie. Warto sprawdzić ofertę: https://dladobraumyslu.pl/terapia-po-rozwodzie/. To forma terapii, która pomaga przepracować stratę, żal i poczucie pustki po rozstaniu. Dzięki temu łatwiej odbudować siebie i zacząć nowy etap życia bez ciągłego rozdrapywania ran. Sesje są okazją do odzyskania równowagi i spojrzenia w przyszłość z większym luzem.

Moje poprzednie tematy:
29-09-2025 14:39
magda676
Posting Freak

Liczba postów: 3,214
Zadbaj o swoje zdrowie psychiczne, bo to klucz do szczęśliwego życia. Dzieci i młodzież też tego potrzebują, dlatego warto się rozejrzeć za miejscami oferującymi wsparcie. Dzięki gabinetom w Warszawie można skorzystać z diagnoz i terapii, jak diagnozy ADHD czy spektrum autyzmu. Zerknij na poradnia psychologiczno pedagogiczna warszawa wola - oferta jest szeroka i ogólnodostępna.

Moje poprzednie tematy:
29-09-2025 19:56
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,613
Moim zdaniem warto zwrócić uwagę na https://psychotraumatolog.org/ Firma działa bardzo profesjonalnie, a współpraca z nimi przebiega sprawnie i w przyjaznej atmosferze.

28-10-2025 17:05
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz