Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
leasing
Autor Wiadomość
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,509
Reputacja: 0
Status: Offline
leasing
Hej. Ostatnio dużo myślałam nad wzięciem nowego sprzętu do mojej restauracji w leasing. Trafiłam na fantastyczną firmą jaką jest https://leasing.sos.pl/ , formalności przebiegły natychmiastowo i już po niedługim czasie mogłam cieszyć się nowym sprzętem

Moje poprzednie tematy:
05-05-2021 17:44
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
monikabert90
Posting Freak

Liczba postów: 2,837
RE: leasing
Czasami prowadzenie firmy wiąże się z różnymi problemami finansowymi i wtedy pojawia się temat związany z umowami leasingowymi. Z tego, co wiem, restrukturyzacja leasingu może być rozwiązaniem, które daje trochę oddechu przedsiębiorcom w trudniejszym momencie. Dzięki temu można zachować sprzęt czy pojazdy, które są niezbędne do prowadzenia działalności, a jednocześnie spróbować wyjść na prostą. Czy Waszym zdaniem takie rozwiązanie faktycznie daje realną szansę na poprawę sytuacji, czy to raczej tylko chwilowe wsparcie?

Moje poprzednie tematy:
27-09-2025 12:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
benecka
Senior Member

Liczba postów: 268
Sprawdzałam, ile kosztuje leasing auta za 100 tys. zł i znalazłam fajną kalkulację rat oraz kosztów dodatkowych – przydaje się przy planowaniu budżetu.

Moje poprzednie tematy:
26-10-2025 10:23
hiacynta3
Senior Member

Liczba postów: 726
Regularny detailing to najlepszy sposób, by auto przez długi czas wyglądało jak nowe. Warto zainwestować w kompleksowe czyszczenie i zabezpieczenie lakieru, a także pielęgnację wnętrza. Profesjonaliści wiedzą, jak dobrać odpowiednie środki do każdego rodzaju powierzchni. Sprawdź detailing Gliwice, jeśli zależy Ci na najwyższej jakości usługach.

Moje poprzednie tematy:
28-10-2025 10:14
ninjaa
Senior Member

Liczba postów: 725
Tez planuje wziąć 2 auta w leasing ale z racji tego, że nigdy wcześniej nie korzystałam z tego sposobu finansowania to nie bardzo wiem jak się za to zabrać. I tak sobie myślę, ze warto zasięgnąć porady od kogoś, kto ma doświadczenie w tym temacie. Takie doradztwo leasingowe prowadzi na pewno kancelaria Gardocki z Warszawy. Kojarzycie ich ?

Moje poprzednie tematy:
28-10-2025 17:06
Odpowiedz