Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kurier do opon
Autor Wiadomość
biddu
Senior Member

Liczba postów: 672
Reputacja: 0
Status: Offline
kurier do opon
Tak jak w tytule – jak zapakować opony kurierem?

Moje poprzednie tematy:
14-04-2021 21:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
alka
Posting Freak

Liczba postów: 852
RE: kurier do opon
Skoro potrzebujesz wysłać kurierem oponę to polecam https://www.oponykurierem.pl/ . bardzo fajna stronka, bo można na niej znaleźć wszystkie potrzebne informacje dotyczące przesyłki opon , w tym także jak je odpowiednio zapakować

Moje poprzednie tematy:
27-04-2021 02:00
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
klara
Senior Member

Liczba postów: 413
Mechanik Ferrari Tychy zamawia i wymienia opony za mnie, dlatego nie mam dużego doświadczenia w tym zakresie. Niemniej, wydaje mi się, że sama folia czy worek wystarczy. Najważniejsze to dobrze zakleić, nadać i po sprawie.

Moje poprzednie tematy:
29-12-2022 16:38
scyzoryk22
Senior Member

Liczba postów: 451
Witajcie. Ja z powodzeniem wysyłam różne paczki z firmą Pick Pack https://pickpack.com/ już od kilku miesięcy. Sprawdź sobie jakie mają możliwości. W sumie opon nie wysyłałem, więc nie podpowiem. Zajrzyj na stronę, to się dowiesz jakie gabaryty możesz wysłać. Jak dla mnie to najlepszy kurier miejski warszawa

Moje poprzednie tematy:
29-04-2023 11:08
Weroniczka24
Member

Liczba postów: 232
Wysyłka wielkogabarytowych paczek, czy nawet palet teraz jest bardzo prosta. Pogotowie Paczkowe https://www.pogotowiepaczkowe.pl/ to odpowiedź na potrzeby mechaników, warsztatów i wszystkich, którzy muszą nadać niestandardowe przesyłki, takie jak koła, silniki czy maski samochodowe. Szybka realizacja, przystępne ceny i współpraca z najlepszymi kurierami to gwarancja zadowolenia. Warto skorzystać, bo takie rozwiązanie nie tylko jest bardzo wygodne. Natomiast pozwala również znacząco zaoszczędzić mając do porównania opcje najlepszych firm kurierskich na rynku krajowym, ale też zagranicznym.

Moje poprzednie tematy:
16-12-2024 11:45
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 2,853
Według mnie warto tutaj zapoznać się z ofertami Alleopony24.pl - ponieważ u nich realnie znajdziecie coś niezawodnego i w doskonałej jakości. Także zdecydowanie warto sprawdzić sobie ich pełną ofertę. A znajdziecie tam opony sunfull, opony samochodowe, rolnicze, przemysłowe, najróżniejsze.

Moje poprzednie tematy:
28-12-2024 07:51
charlotte
Posting Freak

Liczba postów: 1,427
Jesli chcesz wysyłać paczki w dobrej cenie to koniecznie zajrzyj tutaj https://shipcenter.pl/nasze-punkty i zapoznaj się z ofertą. Bez problemu wycenisz tam i nadasz paczki nie tylko na terenie polski ale również międzynarodowe. Cny wypadają naprawdę korzystnie.

Moje poprzednie tematy:
03-01-2025 01:44
Odpowiedz