Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co czytacie poza kasiążkami
Autor Wiadomość
maminka
Posting Freak

Liczba postów: 1,785
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Co czytacie poza kasiążkami
Ostatnio regularnie przeglądam lokalny portal kraków. Lubię być na bieżąco z wydarzeniami w moim mieście. Serwis oferuje sporo ciekawych informacji o lokalnych wydarzeniach, atrakcjach kulturalnych i nowych lokalach. Znajdziesz tam przewodniki o tym, co warto zobaczyć, gdzie dobrze zjeść czy jakie eventy odbędą się w niedługim czasie.

Moje poprzednie tematy:
23-09-2025 02:31
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,045
Szukam dobre audiobooki, które wciągną mnie na tyle, żebym nie myślała o sprzątaniu czy długich ćwiczeniach. Interesują mnie głównie mocne kryminały i thrillery. Czy katalog Woblink jest bogaty w te gatunki i czy mają tam dużo nowości? Wierzę, że znajdę tam coś, co idealnie umili mi czas.

Moje poprzednie tematy:
27-11-2025 23:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
barto776
Posting Freak

Liczba postów: 1,886
Reputacja: 1
Gdzie najczęściej szukacie informacji na interesujace Was tematy i dlaczego? Możecie sobie sprawdzić stronę, na której znajdziecie bardzo interesujący artkykuł na temat reklamy na billboardy wrocław .

Moje poprzednie tematy:
07-12-2025 13:25
HighIT
Member

Liczba postów: 52
Komiksy. Tu ostatnio czytałem o fajnym https://uniwersumdccomics.com.pl/2026/02...-m-opinia/

Moje poprzednie tematy:
05-02-2026 15:32
keszek
Posting Freak

Liczba postów: 1,355
Reputacja: 1
Szczerze mówiąc, poza książkami nie czytam prawie nic, to właśnie one mnie pochłaniają. Ostatnio totalnie wciągnęła mnie "Niezwykła historia pewnego teleturnieju, która mogła wydarzyć się naprawdę" https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacj...-naprawde/ Totalnie wyniszczony Książka wciąga od pierwszych stron, zaskakuje i momentami bawi, a przy tym daje do myślenia o telewizji i mediach. Jeśli ktoś szuka czegoś nietypowego i ciekawego, zdecydowanie warto sięgnąć.

Moje poprzednie tematy:
24-02-2026 16:20
alicja930
Posting Freak

Liczba postów: 1,128
W wątku o portalach dla kobiet muszę wspomnieć o jednym, który wyróżnia się wśród innych. https://kobietrozmowy.pl/ to prawdziwa skarbnica wiedzy! Łączy w sobie inspiracje z zakresu mody, urody i zdrowia psychicznego. Znajdziecie tu artykuły o trendach, porady, a także tematy skierowane do mam czy miłośniczek savoir-vivre’u.

Moje poprzednie tematy:
05-03-2026 04:09
Odpowiedz