Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wizyta u ginekologa
Autor Wiadomość
magda676
Posting Freak

Liczba postów: 3,213
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Wizyta u ginekologa
Jak często wykonujecie USG piersi ? Czy mieliście już kiedykolwiek wykonywane takie badanie? Należy pamiętać, że USG piersi to przede wszystkim profilaktyka nowotworu piersi. Dzięki takiemu badaniu można szybko wykryć niepokojące zmiany. Między terminami USG warto wykonywać też samobadanie w domu.

Moje poprzednie tematy:
31-05-2025 10:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
bluem
Posting Freak

Liczba postów: 1,255
Wybieram się do ginekologa po hormonalną antykoncepcję w postaci tabletek drovelis. Skuteczność tych tabletek wynosi aż 99%. Wskaźnik Pearla na poziomie 0,44 oznacza, że przy prawidłowym stosowaniu tabletki są jedną z najpewniejszych metod antykoncepcji.

Moje poprzednie tematy:
30-06-2025 22:15
maminka
Posting Freak

Liczba postów: 1,641
Nowoczesna medycyna oferuje skuteczne rozwiązania w zakresie problemów uroginekologicznych. Ciekawą opcją jest fizjoterapia uroginekologia, która wspiera leczenie i profilaktykę wielu dolegliwości. Szczegóły dotyczące metod diagnostycznych i terapeutycznych opisano na stronie https://maciejzalewski.pl/artykul/badani...inekologii To ważne źródło informacji dla osób poszukujących specjalistycznej pomocy.

Moje poprzednie tematy:
12-08-2025 20:16
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
helena_trojanska
Posting Freak

Liczba postów: 920
Zastanawia mnie, czy diagnostyka po poronieniu w linice Antrum https://www.antrum.pl/ obejmuje wszystkie najczęściej zalecane badania, czy trzeba niektóre zlecać samodzielnie w innych laboratoriach. Jak długo trwa zebranie pełnego obrazu przyczyn i czy wyniki omawia się podczas jednej wizyty, czy w kilku etapach? Czy badania wykonuje się od razu po zgłoszeniu, czy istnieją konkretne terminy zależne od cyklu?

Moje poprzednie tematy:
12-08-2025 22:27
Odpowiedz