Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dobry adwokat
Autor Wiadomość
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,391
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Dobry adwokat
System prawa karnego w Niemczech przewiduje określone prawa i obowiązki dla wszystkich stron postępowania. Dodatkowe informacje można znaleźć tutaj: https://aberlinus.eu/adwokat-niemcy/praw...iemczech/. W wielu przypadkach znaczenie ma szybka reakcja oraz odpowiednie przygotowanie do kontaktu z organami ścigania. Prawo karne w Niemczech polski Adwokat to fraza często wyszukiwana przez osoby poszukujące wsparcia w języku polskim.

Moje poprzednie tematy:
10-06-2026 14:42
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,993
Kilka miesięcy temu korzystałam z pomocy dr Agaty Koschel-Sturzbecher. Zależało mi przede wszystkim na kimś, kto będzie dostępny i będzie odpowiadał na pytania, bo wcześniej miałam z tym problem. Tutaj kontakt był naprawdę bez zarzutu. Wszystko jasno wyjaśnione i bez niepotrzebnego komplikowania.

Moje poprzednie tematy:
17-06-2026 17:52
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jowitta41
Posting Freak

Liczba postów: 2,204
Reputacja: 1
Ostatnio interesowałem się tematyką prawa IT i przy okazji zwróciłem uwagę na polecaną mi kancelaria it DSK. Kancelaria wspiera firmy technologiczne w kwestiach prawnych związanych z oprogramowaniem, danymi, kontraktami oraz prowadzeniem działalności w sektorze nowych technologii.

Moje poprzednie tematy:
18-06-2026 09:12
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 796
Swoją drogą, zastanawiam się jak wygląda sytuacja z adwokatami w Polsce, a szczególnie w kontekście ich dostępności i jakości pomocy prawnej. Ostatnio natknęłam się na stronę https://www.kancelaria-msr.pl/ i przyznam, że wydaje się to być interesująca opcja dla osób szukających wsparcia. Fajnie, że są specjalizacje w różnych dziedzinach prawa, bo często można trafić na konkretne problemy, które wymagają szybkiej reakcji. Ktoś miał może doświadczenie z tą kancelarią?

Moje poprzednie tematy:
23-06-2026 14:59
Odpowiedz