Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inwestycja
Autor Wiadomość
kikom
Senior Member

Liczba postów: 467
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Inwestycja
Myślę, że popyt a podaż zwłaszcza w systemach SWIFT silnie na siebie oddziałują. A Wy jakie macie zdanie i co uważacie o obecnej sytuacji we współczesnej gospodarce światowej, biorąc pod uwagę systemy bankowe?
Moje poprzednie tematy:

grzejnik dekoracyjny
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-10-2022 13:13 przez kikom.)
02-10-2022 13:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,112
Wiele atrakcyjnych treści z zakresu inwestowania, bankowości, kryptowalut, finansów, kredytów i wiele więcej znajdziecie na portalu https://ogarnijswojefinanse.pl/ To miejsce pozwoli Wam znacząco poszerzyć swoją wiedzę.

Moje poprzednie tematy:
06-05-2025 14:06
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,304
Zastanawiasz się, co zrobić z nadwyżką gotówki? Masz tu konkretną opcję – https://apartamentymiejskilas.pl/inwesto...chomosci/. Inwestycja w nieruchomości w turystycznym miejscu jak Mazury to nie tylko bezpieczne ulokowanie kasy, ale też fajna alternatywa dla lokat i giełdy. Wynajmy sezonowe, wzrost wartości – wszystko na plus. Można zarabiać i mieć przy okazji swoje miejsce na odpoczynek.

Moje poprzednie tematy:
22-05-2025 12:46
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,112
Myślę że bardzo zainteresuje Was oferta jaką posiadają w https://www.vivohouse.pl/ U nich zawsze możecie liczyć na kompleksowe wsparcie na każdym etapie oraz profesjonalne podejście ich kadry. W tym miejscu dopasują inwestycję do Waszych możliwości finansowych i wybranego modelu inwestycyjnego. Oferta tego miejsca jest bardzo rozbudowana dzięki czemu wybór domów na sprzedaż, apartamentów i działek budowlanych na Cyprze jest bardzo prosty. To profesjonaliści którzy udzielą Wam wsparcia na każdym etapie. Polecam ich szczerze

27-05-2025 13:05
Henryk3
Posting Freak

Liczba postów: 1,008
Dobrą inwestycją będą apartamenty na mazurach na sprzedaż. Można takie mieszkanie kupić i dać na wynajem. Czy to klasyczny czy krótkoterminowy. Mieszkanie zawsze się zwróci. Szczególnie jeśli chodzi o taką fajną lokalizację jak Mazury. Takie miejsca tym bardziej przyciągają najemców jak i turystów.

Moje poprzednie tematy:
30-05-2025 00:38
elenka
Posting Freak

Liczba postów: 934
Myślę, że wielu inwestorów zastanawia się gdzie najlepiej zainwestować oszczędności, szczególnie wtedy, gdy jest to większa suma. I tak - rynek nieruchomości jest według mnie idealnym rozwiązaniem, daje niesamowite mozliwości jeśli chodzi o dochód pasywny ( z wynajmu).

Moje poprzednie tematy:
30-05-2025 20:18
barto776
Posting Freak

Liczba postów: 1,913
Reputacja: 1
Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z usług polecanego mi Polskiego Centrum Badań i Certyfikacji - https://www.pcbc.gov.pl/ , które zajmuje się certyfikacją, badaniami i oceną zgodności produktów.

Moje poprzednie tematy:
02-06-2025 09:50
kokier
Senior Member

Liczba postów: 335
Ja działam w systemie Freedom24. Mam podzielony portfel między różne instrumenty. Wcześniej dużo testowałem aż stanęło na tym. Mieli wszystkie materiały na start, do tego sensowną analitykę, rozsądne opłaty. Wiadomo, że złożenie zyskownego portfela trwało, ale to miało sens i dało wynik. Też nie podejmuję przypadkowych decyzji, wszystko jest przemyślane i to daje rezultat.

Moje poprzednie tematy:
18-09-2025 11:55
fiona11
Posting Freak

Liczba postów: 882
super wątek :)Osobiście myślę, że nieruchomości to w tej chwili najbardziej opłacalny wybór. Oglądałam nawet ostatnio nowoczesne i świetnie zlokalizowane luksusowe apartamenty nad jeziorem. Czy ktoś z Was kojarzy może Pratum ? Co sądzicie o ich ofercie ? Myślę, ze chętnych na wynajem takiego lokalu ( nie tylko w sezonie) nie będzie brakować.

Moje poprzednie tematy:
22-09-2025 10:18
hiacynta3
Posting Freak

Liczba postów: 1,005
Zarządzanie najmem potrafi być czasochłonne i stresujące. Dzięki wsparciu http://kupiec-zarzadca.pl/ nie muszę zajmować się bieżącymi problemami ani formalnościami. Wszystko jest dopięte na ostatni guzik, a ja mam spokój i stabilny dochód.

Moje poprzednie tematy:
15-12-2025 14:04
Odpowiedz