Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biurko z regulacją wysokości czy warto?
Autor Wiadomość
luiz
Senior Member

Liczba postów: 361
Reputacja: 0
Status: Offline
Biurko z regulacją wysokości czy warto?
Zastanawiam się nad biurkiem z regulacją wysokości, ale nie wiem, czy to faktycznie coś, co się przydaje na co dzień. Pracuję głównie przy komputerze, czasem dłużej siedzę. Czy to ma sens, jeśli nie planuję pracować wyłącznie na stojąco?
Moje poprzednie tematy:

Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.
30-06-2025 12:44
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
niemenka
Member

Liczba postów: 202
RE: Biurko z regulacją wysokości czy warto?
U mnie biurko z regulacją to był trafiony wybór – mam co prawda model z etykietką „gamingowy”, ale w praktyce służy głównie do pracy. Nie korzystam z regulacji cały czas, ale kiedy potrzebuję się na chwilę podnieść i popracować w innej pozycji, to naprawdę daje to ulgę. Fajne jest to, że możesz korzystać z tej funkcji tylko wtedy, gdy faktycznie jej potrzebujesz – nie trzeba z niej robić codziennego rytuału.
Zerknij sobie na takie biurko elektryczne na stronie.

Mają tam sporo różnych modeli w różnych cenach.

Moje poprzednie tematy:
30-06-2025 14:34
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Emil434
Senior Member

Liczba postów: 725
RE: Biurko z regulacją wysokości czy warto?
Jeśli siedzicie godzinami przy komputerze, warto zainwestować w zdrowie. Ja wybrałem biurko regulowane od Di Volio https://tiny.pl/zsb1xy12 solidna konstrukcja i możliwość zmiany pozycji w każdej chwili. Nie boli już kręgosłup, a praca stała się po prostu bardziej komfortowa. Warto sprawdzic wszystkie dostępne warianty w ofercie. Mają też takie naprawdę duże warianty narożne

Moje poprzednie tematy:
17-07-2025 11:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz