Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mieszkanie
Autor Wiadomość
pawelpruski
Posting Freak

Liczba postów: 1,841
Reputacja: 1
Status: Offline
Mieszkanie
Może ktoś z Was kupował w ostatnich latach mieszkanie w Krakowie i może podpowiedzieć po jaką ofertę ewentualnie warto obecnie sięgnąć, który deweloper obecnie coś fajnego buduje, albo ma już skończone, tak żeby mieszkanie było od ręki dostępne? Jak macie coś sprawdzonego co możecie zaproponować to dajcie znać.

Moje poprzednie tematy:
01-03-2021 17:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
bluem
Posting Freak

Liczba postów: 1,312
Reputacja: 0
RE: Mieszkanie
Nie kupowałam w Krakowie ale tam samo jak w innych miastach bardzo ładne osiedla tam buduje Atal, z tego co wiem to mają atrakcyjne ceny i zróżnicowane lokalizacje a więc z wyborem odpowiedniego mieszkania nie ma żadnego problemu

Moje poprzednie tematy:
24-05-2021 16:23
monikabert90
Posting Freak

Liczba postów: 2,841
A czy Waszym zdaniem zakup mieszkania na mazurach w celach inwestycyjnych to dobry pomysł? Mamy z mężem trochę oszczędności i zastanawiamy się, jak w rozsądny sposób je zainwestować. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

Moje poprzednie tematy:
24-07-2025 18:42
blaack
Senior Member

Liczba postów: 592
Jestem administratorem budynków użyteczności publicznej, dlatego regularne i rzetelne przeglądy techniczne to dla mnie obowiązek i codzienność. Do przeprowadzenia ostatniego okresowego przeglądu budowlanego zdecydowałem się zaprosić firmę https://prospection.pl/. Ich zespół sprawnie skontrolował stan techniczny obiektu, dachy, elewacje oraz pomieszczenia techniczne, a całość została udokumentowana w przejrzystym protokole zgodnym z wymaganiami nadzoru budowlanego. To gwarantuje nie tylko zgodność z przepisami w przypadku kontroli, ale też realne bezpieczeństwo użytkowników obiektu.

Moje poprzednie tematy:
26-07-2025 00:28
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
hiacynta3
Posting Freak

Liczba postów: 1,005
Na rynku nieruchomości nie brakuje ofert, ale znalezienie tej naprawdę dobrej nie jest łatwe. Warto więc kierować się opiniami i doświadczeniem innych. https://modehpolmo.pl/ to deweloper, o którym mówi się coraz więcej i coraz lepiej. Solidne realizacje, dobra lokalizacja i uczciwe podejście do klienta – to zdecydowanie wyróżnia ich na tle konkurencji. Sprawdźcie, co aktualnie oferują.

Moje poprzednie tematy:
07-08-2025 18:32
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,180
Z własnego doświadczenia w temacie poszukiwania godnych uwagi nieruchomości mogę Wam polecić wizytę w https://www.vivohouse.pl/cypr-polnocny-apartamenty To rewelacyjne miejsce w którym fachowa kadra kompleksowo przeprowadzi Was za rękę przez cały proces i dobierze odpowiedni model inwestycyjny. U nich znajdziecie bardzo rozbudowaną ofertę domów na sprzedaż, apartamentów i działek budowlanych na Cyprze. Ponadto w tym miejscu dopasują inwestycję do Waszych możliwości finansowych i wybranego modelu inwestycyjnego. Wizyta u nich to świetna decyzja

Moje poprzednie tematy:
18-08-2025 12:37
Odpowiedz