Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomoc w uzskaniu odszkodowania
Autor Wiadomość
pawelpruski
Posting Freak

Liczba postów: 1,841
Reputacja: 1
Status: Offline
Pomoc w uzskaniu odszkodowania
Mieliśmy pożar domu i wiadomo jak to teraz wygląda, jeżeli chodzi o wypłatę odszkodowania. Dodam, że dwie osoby mają bardzo poważne obrażenia ciała, gdzie w ogóle nie jest to brane pod uwagę. Ubezpieczalnia nie chce wypłacić należnych środków, a w po sprawdzeniu umowy, są uwzględniony ewentualny uszczerbek na zdrowiu. Co mamy teraz zrobić? Rehabilitacja i koszty leczenia są ogromne.

Moje poprzednie tematy:
15-10-2024 10:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
miki789
Posting Freak

Liczba postów: 794
Reputacja: 0
RE: Pomoc w uzskaniu odszkodowania
Umowy często są tak skonstruowane, że aby znaleźć haczyk na ubezpieczenie, trzeba dobrze się zagłębić. Weź zadzwoń sobie do https://www.eloodszkodowania.pl/, którzy zajmują się wypadkami, śmiercią, pożarami, ogólnie takimi ciężkimi przypadkami i przedstaw im sytuację. Powiedzą Ci, co dosłać do analizy i co może być niezbędne w sprawie. Genialne u nich jest to, że dopiero w chwili wygrania przez nich sprawy pobierają opłatę, którą wcześniej ustalacie. Warto walczyć o swoje, bo zakładam, że składka na ubezpieczenie nie była mała.

Moje poprzednie tematy:
21-10-2024 11:11
Gamma
Member

Liczba postów: 93
Reputacja: 1
Wiadomo,że jest to sytuacja trudna, niestety,jeśli chcesz uzyskać odszkodowanie, zadośćuczynienie, to od razu warto zgłosić się do kancelarii prawnej, która ma doświadczenie w takich sprawach. Porady prawne Milicz mogą okazać się strzałem w 10 https://www.kancelaria-msr.pl/
Działają sprawnie, są uczciwi i wspierają swoich klientów na każdym etapie postępowania.

Moje poprzednie tematy:
28-10-2024 18:23
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,308
Jak szukasz wsparcia w dochodzeniu roszczeń, kancelaria Aberlinus w Zduńskiej Woli oferuje pomoc, która zwiększa Twoje szanse na sukces. Na stronie https://www.aberlinus.eu/odszkodowania/zdunska-wola/ znajdziesz szczegółowe informacje o ich ofercie w zakresie pomocy prawnej w sprawach odszkodowawczych. To wsparcie, które pozwala na skuteczne działanie i daje większą pewność w walce o Twoje prawa.

Moje poprzednie tematy:
06-11-2024 09:47
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,112
Polecam Wam usługi rewelacyjnej kancelarii a mianowicie https://kancelariazalewski.pl/kontakt/ Możecie być pewni że w tym miejscu Wasza sprawa zostanie potraktowana indywidualnie co przekłada się na oczekiwane efekty końcowe współpracy. Pan Wojciech to osoba o ogromnej wiedzy która współpracę z klientami opiera na wzajemnym zaufaniu. Jego zakres usług to m.in. windykacja, doradztwo prawne dla przedsiębiorców, ochrona własności intelektualnej, obsługa umów biznesowych, odszkodowań, prawo spadkowe, ochrona dóbr osobistych, sprawy karne i karnoskarbowe, zabezpieczenia prawne realizacji projektów i wiele więcej.

Moje poprzednie tematy:
10-07-2025 14:15
Odpowiedz