Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szukam ginekologa w Rzeszowie
Autor Wiadomość
anna_tomczak78
Junior Member
**

Liczba postów: 8
Reputacja: 0
Status: Offline
Szukam ginekologa w Rzeszowie
Hej,
zastanawiam się nad wizytą u prywatnego ginekologa w Rzeszowie. Zależy mi na lekarzu, który ma profesjonalne podejście, ale jednocześnie potrafi stworzyć miłą atmosferę w gabinecie. Może ktoś polecić miejsce, które warto odwiedzić?
Moje poprzednie tematy:

Mieszkania w Bydgoszczy - Meritum
24-12-2024 15:00
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
luiz
Senior Member

Liczba postów: 360
RE: Szukam ginekologa w Rzeszowie
Cześć,
w Rzeszowie warto rozważyć wizytę w gabinecie prowadzonym przez panią doktor, która przyjmuje również prywatnie. Gabinet jest nowoczesny, a pani doktor ma bardzo indywidualne podejście do pacjentek. Więcej informacji znajdziesz na stronie: https://ginekolog-rzeszow.pl/. Dużym plusem jest możliwość rejestracji online, co oszczędza czas. Pani doktor ma duże doświadczenie, a wizyta przebiega w komfortowych warunkach, co sprawia, że pacjentki czują się zaopiekowane.
Moje poprzednie tematy:

Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.
27-12-2024 09:02
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
bluem
Posting Freak

Liczba postów: 1,312
RE: Szukam ginekologa w Rzeszowie
Dobrze wiedzieć bo ja planuję wizytę u ginekologa w celu omówienia antykoncepcji hormonalnej. Słyszałam o Drovelis, które mają niskie ryzyko skutków ubocznych i wysoką tolerancję, więc chcę zapytać o nie lekarza

Moje poprzednie tematy:
01-02-2025 21:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz