Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przemyślenia
Autor Wiadomość
hyzop10
Senior Member

Liczba postów: 510
Reputacja: 0
Status: Offline
Przemyślenia
W związku z pytaniem na forum "skąd mam swoje przemyślenia" Skoro Biblia zbieżna jest z odkryciami nauki, również jest źródłem moich przemyśleń, w wielu aspektach i szerokiej perspektywie. Również wiedzy, że Bóg Wszechmogący stworzył ekosystem, czyli całokształt wzajemnych życiowych zależności. Przy czym zwierzęta i rośliny żyją w symbiozie albo są sanitariuszami, a ludzie są konsumentami. Natomiast Biblia jest instrukcją życia w ekosystemie oraz wiary, że Jezus Zbawiciel jest wzorem człowieka dla człowieka. I świadomości, aby w ekosystemie negatywnymi myślami, intencjami, słowami uczynkami i brakiem troski o ekosystem. Nie czynić destrukcji-źródło wszelkich dramatów, cierpień i śmierci, za które na pewno poniesie się konsekwencje. W tunelu swoich uczynków. Udowodniony empirycznie i naukowo.
Moje poprzednie tematy:

"I poznacie prawdę, a prawda was wyswobodzi, bo przyczyną wszelkiego zła jest brak wiedzy biblijnej, zbieżnej z odkryciami nauki" Wersety biblijne tłumaczone są z Biblii Warszawskiej.
25-02-2025 13:59
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz