![]() |
|
Muzyka i emocje — jakie instrumenty wpływają na nas najwięcej? - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl) +-- Dział: Inne (/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Muzyka i emocje — jakie instrumenty wpływają na nas najwięcej? (/showthread.php?tid=46786) |
Muzyka i emocje — jakie instrumenty wpływają na nas najwięcej? - albatros - Wczoraj 18:49 Witam serdecznie! Ostatnio rozmawiałam z przyjaciółką o tym, jak różne instrumenty mogą zmieniać nasz nastrój i emocje. Ona zawsze mówi, że dźwięk fortepianu jest dla niej bardzo kojący, podczas gdy ja czuję, że gitara wyzwala we mnie radość i energię. Postanowiłam, że spróbuję przekazać te emocje swojemu dziecku i podejrzewam, że wspólna nauka gry na instrumencie może być wspaniałą przygodą. Jakie są Wasze doświadczenia? Które instrumenty w Waszym przypadku miały największy wpływ na samopoczucie i dlaczego? Chętnie poczytam o Waszych opiniach! |