Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne
Kto był w Chinach? Co warto zobaczyć? - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl)
+-- Dział: Inne (/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Wątek: Kto był w Chinach? Co warto zobaczyć? (/showthread.php?tid=46581)

Kto był w Chinach? Co warto zobaczyć? - albatros - 30-05-2026 16:48

Cześć wszystkim! Ostatnio coraz bardziej marzę o podróży do Chin, zwłaszcza w kontekście górskich wędrówek i odkrywania tamtejszej kultury. Słyszałam, że jest mnóstwo niesamowitych miejsc do zobaczenia, od Wielkiego Murz do pięknych gór. U nas w domu mamy dużą pasję do wspinaczki, więc Chiny wydają się być idealnym kierunkiem na przyszłą wyprawę. Co prawda, mam trochę obaw dotyczących organizacji takiej podróży oraz tego, co byłoby najlepsze do zobaczenia. Jeśli ktoś miał okazję tam być, byłabym wdzięczna za polecenia oraz rady. Jakie były Wasze ulubione miejsca i co warto mieć na uwadze?

RE: Kto był w Chinach? Co warto zobaczyć? - devlin - Wczoraj 14:22

Słyszałam, że Chiny mają mnóstwo niesamowitych miejsc do zwiedzania, ale pewnie przydałyby się też jakieś porady na temat organizacji takiej wyprawy. Jeździłam z rodziną w góry i naprawdę uwielbiam ten klimat, więc jak myślę o takich wędrówkach, to aż mnie nosi! A tak w ogóle, ostatnio natknęłam się na świetną stronę mówiącą o wyprawa na mont blanc. Może to też być ciekawa opcja dla was? W końcu warto mieć kilka planów na przyszłość.