Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne
Jakie są najlepsze sposoby nauki języka obcego online? - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl)
+-- Dział: Nasze sprawy (/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Szkoła (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Wątek: Jakie są najlepsze sposoby nauki języka obcego online? (/showthread.php?tid=45230)

Jakie są najlepsze sposoby nauki języka obcego online? - jowitta41 - 04-03-2025 18:35

Szukam szkoły, która oferuje elastyczny plan zajęć i indywidualne podejście, bo mam dosyć napięty grafik. Przy okazji trafiłam na eLingwista, szkołę językową online, która oferuje kursy dopasowane do poziomu i potrzeb ucznia. Wydaje się to całkiem ciekawe, ale chciałabym poznać Wasze opinie. Może ktoś już korzystał z ich kursów? Jakie macie doświadczenia z nauką języka obcego w taki sposób?

RE: Jakie są najlepsze sposoby nauki języka obcego online? - barto776 - 04-03-2025 18:36

Nauka angielskiego online to świetna alternatywa dla tradycyjnych kursów. Z własnego doświadczenia mogę polecić eLingwista - lekcje włoskiego online , szkołę, która oferuje lekcje na żywo, które można dopasować do swojego grafiku. Czasem trudno znaleźć czas na stacjonarne lekcje, a w eLingwista można uczyć się zdalnie w dowolnym miejscu i czasie. Dodatkowo, nauczyciele są naprawdę zaangażowani, co bardzo motywuje do nauki.