![]() |
|
Popsute auto w Krakowie!!! Potrzebna pomoc - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl) +-- Dział: Rozrywka (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Dział: Fan Art (/forumdisplay.php?fid=34) +--- Wątek: Popsute auto w Krakowie!!! Potrzebna pomoc (/showthread.php?tid=45131) |
Popsute auto w Krakowie!!! Potrzebna pomoc - jennifer4 - 03-02-2025 11:45 Cześć! Mam pytanie do osób, które mieszkają w Krakowie lub miały do czynienia z warsztatami samochodowymi w tym mieście. Potrzebuję szybkiej naprawy mojego auta, a nie chcę trafić do pierwszego lepszego miejsca, które oferuje swoje usługi w Internecie. Zależy mi na profesjonalizmie, terminowości i uczciwości cenowej. Mam już kilka miejsc na oku, ale może ktoś z Was ma sprawdzony warsztat samochodowy Kraków, który naprawdę warto polecić? Chciałbym trafić do fachowców, którzy nie tylko dobrze znają się na samochodach, ale także potrafią doradzić i zrobić wszystko sprawnie. Czy ktoś z Was miał doświadczenie z jakimś warsztatem, który Was naprawdę zadowolił? Będę wdzięczny za Wasze rekomendacje! |