![]() |
|
Cytaty - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl) +-- Dział: Tematyczne (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Muzyka (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Cytaty (/showthread.php?tid=277) |
RE: Cytaty - Słomka - 30-06-2012 23:26 "Wolność kocham i rozumiem Wolności oddać nie umiem" ~Chłopcy z placu broni "Kocham wolność" RE: Cytaty - slash - 01-07-2012 12:01 NAPIJMY SIĘ GORZOŁY! -CHWYTAK RE: Cytaty - Ewelina - 01-07-2012 21:25 "Powiedz proszę czemu mam Cię w głowie cały czas Zapewniaj mnie bo chcę dalej w tym trwać Wciąż wiruje tyle wspomnień od tamtego dnia . A w nich my po prostu Ty i ja" - Detmi "A do Ciebie nie żywię urazy, nie czuję niechęci, muszę tylko Cię zapomnieć, wypie*dolić Cię z pamięci. Elo!" RE: Cytaty - dzelaa - 02-07-2012 12:18 "i mówi żeby wpadła do mnie na seks i blanta, albo blanta i seks, albo na blanta seks blanta " Bonson " gdyby nie garstka tych, którzy dająmi to światło to już bym na cmentarzu pewnie miał grunt na własnośc" Tałi RE: Cytaty - Zepsuta. - 02-07-2012 13:30 Ten mi się bardzo podoba : ''lubiła tańczyć pełna radości tak ciągle goniła wiatr...'' RE: Cytaty - Ewelina - 04-07-2012 13:27 "Nie do wiary jak szybko płynie czas Wczoraj mali dziś dorosły świat..." - Manchester "Chciałby być przy niej blisko teraz... Przy niej żyć, przy niej chciał umierać..." - Verba RE: Cytaty - Gemello - 04-07-2012 21:43 "Ten świat jest jakiś pojebany dziś, nie sądzisz ? Ty jesteś tam, ja jestem tu, nie wiem co trzeba zrobić już i chciałbym mieć dziś już pod nogami pewny grunt i, żyć z Tobą. [...]" ~Pezet Cytat taki wazny dla mnie ^^ ma swoje przesłanie )
RE: Cytaty - Bezosobowy - 11-07-2012 17:57 "Grunt to się nie dać dzieciak, nie pozwól nigdy na zły dotyk, Schowaj pod podusią nóż i wbij w ścierwo tego idioty, Przekroczone granice obrony, sądowe cioty, A wkładał pani tatuś w trzyletnią cipkę swoje klejnoty ?" AJKS <ok> RE: Cytaty - Snorlax - 13-07-2012 00:29 "Momenty bezcenne ,gdy w komplecie jest rodzina, Widok twej kobiety, kiedy plastik to nie ona, Dużo łatwiej życie płynie, kiedy kocha żona, Człowiek bez swej pasji, to jak dom bez właściciela, Niby wokół inni, a samotność mu doskwiera" "Bo zwykle jest tak, że nie cenimy tego co mamy, A jak stracimy, to tęsknimy i wspominamy, Tak już jest, taka natura ludzka, Podobnie gdy chorujesz i nie możesz wstać z łóżka, Ile byś dał, żeby iść na spacer z dziewczyną, Lub na boisko, z chłopakami pobiegać za piłką, Tak szybko to życie ucieka, Nie wiesz ile pisane Ci czasu jest, więc nie narzekaj," "Doceniamy gdy tracimy i sprzed oczu nam coś znika, Dzisiejsza kartka, może być ostatnią z pamiętnika." Nie umiesz bez pieniędzy, to spróbuj żyć bez wody, Miej to na uwadze i niech da do myślenia, Trudniej cenić jest człowieka, niż po nim wspomnienia. Wszystkie pochodzą z nuty Bezimiennych- Prości Ludzie http://www.youtube.com/watch?v=iUoJilIAZeA RE: Cytaty - Niesmialy - 20-07-2012 02:26 "To zaboli, wiesz? Lecz nie ma co się pierdolić Prawda o kraju w którym dane było mi się urodzić Nic nie szkodzi, zdążyłem się z tym pogodzić Kochana Polsko, terefere czemu mi to robisz? Patriotyzm, niedługo wszyscy zapomną o tym W czasach gdy plagą narodową staje się idiotyzm" Rufijok - To Polska Wlasnie |