![]() |
|
Dokąd jedziecie na wakacje? - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl) +-- Dział: Inne (/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Dokąd jedziecie na wakacje? (/showthread.php?tid=904) |
RE: Dokąd jedziecie na wakacje? - Mazak - 17-02-2014 17:49 Ja planuję w tym roku wyjazd na tydzień na Mazury. Zakupiłem już nawet odpowiedni namiot turystyczny przez internet. Kolega polecił mi taki, bo sprawdził mu się w zeszłym roku. Mieszkało mu się w nim komfortowo. RE: Dokąd jedziecie na wakacje? - Wieloryb - 21-02-2014 17:11 Ja już teraz mam w planach wypożyczenie przyczepy kempingowej wraz z rodzinką i wyjazd do Francji. W kilka osób taka wycieczka wychodzi bardzo tanio. RE: Dokąd jedziecie na wakacje? - luiz - 24-02-2014 15:17 My razem z mężem planujemy wybrać się na weekend majowy do Warszawy Zarezerwowaliśmy sobie już zresztą noclegi, konkretnie w tym hotelu: http://www.bwfelix.pl/ i jesteśmy zadowoleni Fajnie, że znajomi podsunęli nam tę propozycję ponieważ niestety ale ceny przeróżnych noclegów w Warszawie niekiedy przerażają ... Niektóre hotele, szczególnie w centrum są bardzo drogie.Dawno nie byłam w Warszawie i bardzo chciałabym się wybrać do Centrum Nauki Kopernika. Słyszałam, że świetne miejsce. Pozdrawiam. RE: Dokąd jedziecie na wakacje? - Anakonda - 26-02-2014 22:06 My w tym roku mieliśmy jechać nad nasze polskie morze, ale los tak nami pokierował, że zbłądziliśmy do biura podróży i wykupiliśmy sobie wczasy w Chorwacji
RE: Dokąd jedziecie na wakacje? - kalka - 28-02-2014 10:19 Ja wakacje przesunęłam sobie w tym roku o kilka miesięcy wcześniej i już niedługo wybywam do pięknego Maroka
RE: Dokąd jedziecie na wakacje? - niemenka - 03-03-2014 14:03 A my ze znajomymi zdecydowaliśmy się jednak na wakacje nad naszym polskim morzem ![]() Wracamy do tej samej miejscowości, w jakiej bawiliśmy się w zeszłym roku czyli do Świnoujścia. Również chcemy zarezerwować to samo mieszkanie. Termin jeszcze nieznany ale myślę, że w najbliższych dniach powinien się skrystalizować. Miasto świetne, idealne dla osób, które lubią za dnia sobie wypoczywać ponieważ plaże są ładne i piaszczyste. Za to wieczorkiem jest wiele fajnych barów i klubów, w których można się pobawić ![]() My zdecydowaliśmy się rok temu na osobny apartament co było bardzo dobrym rozwiązaniem. Mieszkanie pełen luksus, bardzo wysoki standard, nawet nie chce mi się myśleć ile kosztowałyby podobne noclegi w hotelu Zresztą zobaczcie sobie na zdjęciach poniżej (więcej możecie sobie obejrzeć na stronie Baltichome.pl gdzie właśnie znaleźliśmy to mieszkanko) . Dzięki temu, że koszta rozłożyły się na wiele osób, wcale nie wyniosło nas drogo. A wygoda bardzo duża. Ja trochę nie mogłam się przyzwyczaić do tego, że było na 4 piętrze ale za to widoki mieliśmy bajeczne.![]()
RE: Dokąd jedziecie na wakacje? - green - 03-03-2014 19:31 W tegoroczne wakacje chciałabym , gdzieś polecieć samolotem , dlatego ucieszyłam się, że można wygrać bon na zakup biletu w konkursie http://www.tanie-loty.com.pl/blogi/1160-aktywni-leca-za-darmo.html Myślę, że warto spróbować i przyłączyć się do Społeczności Podróżników Tanie-Loty.pl RE: Dokąd jedziecie na wakacje? - grajcarek - 19-03-2014 12:47 Marzy nam się toskania ale na razie to chyba nierealne
RE: Dokąd jedziecie na wakacje? - green - 19-03-2014 19:51 Marzenia trzeba realizować Mi marzyło się latanie i już mam w kieszeni bilety na tanie loty do bułgarii Wniosek? Marzenia się spełniają
RE: Dokąd jedziecie na wakacje? - marysia8383 - 11-04-2014 10:09 A ja przez całą ciąże nie mogłam nigdzie jeździć- zakaz lekarza i teraz, kiedy mały ma 8 miesięcy w końcu zaplanowaliśmy wyjazd na długi weekend do Krakowa. Nie chce nocować w jakimś niesprawdzonym miejscu dlatego rezerwację hotelu zrobiłam na http://www.accorhotels.com/hotel-directory/pl/europa/polska/krakow/hotel-krakow.htm . Przed ciążą właśnie tak rezerwowałam sobie pobyty jak byłam na szkoleniach w Krakowie z firmy. Moim marzeniem jest jednak wyspać się chociaż przez jedną noc
|