![]() |
|
Problemy ze stresem - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl) +-- Dział: Inne (/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Problemy ze stresem (/showthread.php?tid=28798) Strony: 1 2 |
RE: Problemy ze stresem - dziewczynaszamana - 15-10-2018 10:19 Warto pójść do psychologa, jak ktoś sobie nie radzi. RE: Problemy ze stresem - dawidcugowsk - 15-10-2018 11:39 Jak mam stresujący dzień w pracy, albo po wywiadówce z szkoły wracam i mnie bardzo nosi, to po prostu idę na siłownię się wyżyć. Ogólnie siłownia pomaga utrzymywać odpowiedni stan umysłu. RE: Problemy ze stresem - gregorekrk - 21-12-2018 12:33 Jeśli macie problemy ze stresem to warto napisać do dobry psycholog rzeszów, który działa na rynku już kilka lat i prowadzi coś takiego jak psychoterapia rzeszow, która cieszy się u niego sporym zadowoleniem
RE: Problemy ze stresem - tom.m - 05-02-2019 17:44 Fakt, że stres jest często spowodowany po prostu tempem życia, ale też coraz większą ilością obowiązków jakie każdy z nas ma na co dzień. Mi w opanowaniu sytuacji pomogli psychoterapeuci kraków, dzięki nim pozbyłem się moich problemów ze snem które mnie męczyły od dłuższego czasu. RE: Problemy ze stresem - bluem - 18-03-2020 13:09 A ja sobie jakoś z tym radzę RE: Problemy ze stresem - Manianna - 20-03-2020 13:03 Silny stres nieraz może przejść w zaburzenia lękowe. Moja siostra tak miała i bardzo mocno dało jej sie to we znaki. Sami nie byliśmy w stanie jej pomóc dlatego skorzystała z terapii z psychologiem. Takie terapie oferuje np centrum https://www.centrumdobrejterapii.pl/materialy/oswoic-lek-zaburzenia-lekowe-i-ich-leczenie/ . Tu można skorzystać ze wsparcia psychologicznego w różnym zakresie. RE: Problemy ze stresem - sammas - 01-04-2020 09:51 Ja też jakoś nie mam z tym problemu, u mnie w walce ze stresem doskonale radzi sobie miralo ale dobrze wpływa też czytanie książek, oglądanie komedii albo spotkanie z przyjaciółmi |